Teşekkürler tahmininiz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler tahmininiz için
Teşekkür.ederim dr.da kemik yapısına gore kız gibi dedi ama kesin değil bidaha gittiğimde net birşey derim dediKız gibi
Merhabalar biz bugün doktora gittik 13+1 olduk doktor erkek tahmin etti son usg si bu bakabilir misiniz rica etsem11 12 13 haftalar olmalı şimdilik kız yönünde ama yanıltabilir dediğim gibi tekrar USG paylasin
USG net değil cnm zaten 10 hafta yanıltır demiştim cnm sağlıkla gelsin oğlusunMerhabalar biz bugün doktora gittik 13+1 olduk doktor erkek tahmin etti son usg si bu bakabilir misiniz rica etsem
En iyi 11 12 13 haftalar olmalıİkra meyra bunada bakarmısın 16 haftalık görümcemin bebeği cinsiyeti ne acaba
Teş TamamUSG net değil cnm zaten 10 hafta yanıltır demiştim cnm sağlıkla gelsin oğlusun
Teşekkür ederim canım yorumların için amin İnşallahUSG net değil cnm zaten 10 hafta yanıltır demiştim cnm sağlıkla gelsin oğlusun
varmi tahmini olanmerhabalar tahmini olan varmi 11+1 haftalk.ben pek anlamiyorum .sizce nasil sevgiler
InsaAllahh 2 oğlum var cünkü
varmi tahmini olan
USG net değil kız gibi sanki başka USG varsa paylaşınmerhabalar tahmini olan varmi 11+1 haftalk.ben pek anlamiyorum .sizce nasil sevgiler
Kız gibi sankiBana da bir tahmininiz var mı kızlar 12 haftalıktık burda. Dün 16. Haftada gittim söylemedi cinsiyeti belli değil daha dedi
Eki Görüntüle 2906296
Erkek sanki13 haftalik ultrason resmi tahmin alabilirmiyz