Ikra meyra yorumlar mısınız arkadaşım çok merak ediyor@ıkra meyra bakabilir misiniz 12 haftalık Eki Görüntüle 2899129
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikra meyra yorumlar mısınız arkadaşım çok merak ediyor@ıkra meyra bakabilir misiniz 12 haftalık Eki Görüntüle 2899129
TeşekkürlerErkeğe benzettim canım
Nubu görünmüyor başka USG varsa paylaşınIkra meyra yorumlar mısınız arkadaşım çok merak ediyor
Haftası küçük yanıltır en iyi 11 12 13 haftalar olmalı9+4olduk banada bakarmisiniz lutfennn
tesekkur ederim cevapladiginiz icinHaftası küçük yanıltır en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Bir de bu var uygun mu bilmiyorum 12 hafta yineNubu görünmüyor başka USG varsa paylaşın
GörünmüyorBir de bu var uygun mu bilmiyorum 12 hafta yine
Emin olamadım sanki erkek gibiMerhabalar herkese. anlayanlar benimkine de bakabilir mi
Cok tesekkur ederim yorumunuz için. Sağlıklı olsun inşallah insan merak da ediyor işteEmin olamadım sanki erkek gibi
Teşekkürler 2 hafta sonra gidicek bakalımGörünmüyor
Merhaba 10 haftalık usg görüntüsünü paylaşsam nub teorisine göre tahminde bulunabilirmisiniz belliyseEmin olamadım sanki erkek gibi
Emin olamadım erkek gibi sankiMerhabalar. 12+4 resimde. Bana da yorum yapar misinz? Ikra meyra
Teşekkür ederim hayırlısı olsun. Öğrenince de yazarım InsaAllahEmin olamadım erkek gibi sanki
Merhaba benim için erkek demiştiniz ve tutmuştu şimdi arkadaşım 25 haftalık ama hayla cinsiyeti belli değil bakabilir misin lütfen burda 16+1 haftalık başka resmi yokmuşEmin olamadım erkek gibi sanki
Bu ultrason fotoğrafına göre bir yorum yapılabilir mi :) 13+1
Ikra meyra Ikra meyraBu ultrason fotoğrafına göre bir yorum yapılabilir mi :) 13+1