- 19 Nisan 2021
- 228
- 234
Bana tam tersi gibi gelmişti, umarım en azından biri kız olur çok teşekkür ederimAlttaki kesin kız gibi üsteki emin olamadım ama sanki erkek gibi sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana tam tersi gibi gelmişti, umarım en azından biri kız olur çok teşekkür ederimAlttaki kesin kız gibi üsteki emin olamadım ama sanki erkek gibi sanki
Emin değilimBir daha çekeyim o zaman. Ben kız diyordum ama göstermiyor dedi doktor
Kız görünüyorIkra meyra bende sorsam 13+2 bu resimlerde
Teşekkürler haftaya doktora gidicem belli olursa yazarımKız görünüyor
Ikra meyra bir oğlum oluyor. allah da seni mutlu etsin. bütün iyi dileklerim seninleErkek görünüyor
Yaaa çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin oğlusunIkra meyra bir oğlum oluyor. allah da seni mutlu etsin. bütün iyi dileklerim seninle
Nubu görünmüyor başka USG varsa paylaşın
Ay lutfen benimkinede bakarmisiniz yazdim konu olarak fakat kimse cevap vermedi. 12+4 karindan bakildiNubu görünmüyor başka USG varsa paylaşın
Doktorun bu kadar erken nasıl cinsiyet söyledi ? Kese şekline göre mi ?Teşekkür ederim bugün doktorum da erkek dedi nasıl ve neye gore anlıyorsunuz anlamadım vesselam hayırlısı olsun :)
Erkek gibi sanki
Kese konumu göre karından ise kız vajinal ise erkek tabiki de en iyi 11 12 13 haftalar olmalıEe hadi ben de katılayım Ikra meyra Erkenden de tahmin yapabiliyor musunuz ? Bu usg ne fısıldıyor size ? 6 haftalıkkendi
Erkek gibi sankiAy lutfen benimkinede bakarmisiniz yazdim konu olarak fakat kimse cevap vermedi. 12+4 karindan bakildiEki Görüntüle 2886033
En iyi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik erkek yönünde ama yanıltabilir dediğim haftalar olmalıEki Görüntüle 2886116 Eki Görüntüle 2886117
merhabalar ben çok anlamıyorum ama burada belli olur mu cinsiyet acaba?