- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Kız görünüyorIkra meyra Merhabaaa benim minnakım 12 haftalik oldu. doktor bisey soylemedi yorum dahi yapmadi . Acaba banada bi tahmin soyleyebilir misiniz Ikra meyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız görünüyorIkra meyra Merhabaaa benim minnakım 12 haftalik oldu. doktor bisey soylemedi yorum dahi yapmadi . Acaba banada bi tahmin soyleyebilir misiniz Ikra meyra
Tesekkur ederimKız görünüyor
Dünde atmıştım lütfen bizimkini de tahmin eder misiniz. Arkadaşımın bebeği merak ediyoruzdoktor söylememişErkek görünüyor tabiki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Kız gibi sankiDünde atmıştım lütfen bizimkini de tahmin eder misiniz. Arkadaşımın bebeği merak ediyoruzdoktor söylememiş
Erkek görünüyorBenimkine de bakar mısın Ikra meyra
Çok teşekkürlerKız gibi sanki
Alttaki kesin kız gibi üsteki emin olamadım ama sanki erkek gibi sankiEki Görüntüle 2884621 Eki Görüntüle 2884622 Ikra meyra bunlar da benim ikizlerimin 12 haftalık görüntüsü, yorumlarsan sevinirim
Bunu görünmüyor varsa başka USG paylaşınMerhaba Ikra meyra ben de 13.haftadayım. Benimkini de tahmin edebilir misiniz
Bunu görünmüyor varsa başka USG paylaşın
Çok parlak usg erkek olabilir emin değilimBunu görünmüyor varsa başka USG paylaşın
Emin değilim erkek ve gibi sankiIkra meyra pazartesi de atmıştım sizden cevap alamadim. Bizimkine de bakabilir misiniz 11+2 burada
Teşekkür ederimEmin değilim erkek ve gibi sanki
Bir daha çekeyim o zaman. Ben kız diyordum ama göstermiyor dedi doktorÇok parlak usg erkek olabilir emin değilim