- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
Bebek ters pozisyon daİkra meyra cnm bakabilirmisin 11haftalık
Kız sanki
Teşekkür ederim bakalım nolacakKız sanki
Erkek sanki 11 12 hafta varsa paylaşınKarından usg 13 haftalik
Erkek sanki varsa USG paylaşınKızlar bana da yorum yapın lütfen :) 13 hafta. Eki Görüntüle 2832862
yaaa çok pardon ben heyecandan okumadan atmışım görmezden gelin mesajımı lütfennnEki Görüntüle 2833359 benimkini de yorumlar mısınız ya 7+2 vajinal görüntü
Elimde sadece bunlar var canım :))Erkek sanki varsa USG paylaşın
Boş sanki anlamadım canım ben nubcuyumBeni hatirladin mı 3 once doktor erkek demisti dün başka bir doktora gittim başta erkek dedi.ben kız bekliyorum diyince geri kız dedi yani ben kız bekliyorum demeseydim oda erkek deyip gönderecekti. Bu bacak arasıymış işaretlediğim yerde bişey goruyirmusunIkra meyra
Yok 3 kızım varBoş sanki anlamadım canım ben nubcuyumdetaylıda netleşir canım ilk bebekmi
Ay inşallah erkektirYok 3 kızım var
Hayırlısı insallh ben alışmıştım 4.kizima 2 doktor kafamı karıştırdı sana resim atayim ilk haftalar bakalım neye benzetecen hepsi karından biri 7.hafyata yakın.digeride12.hafatda biseydiAy inşallah erkektirsağlıkla büyütün evlatlarinizi
7 hafta olan erkek 12 haftada net değil canim başka varsa paylasinHayırlısı insallh ben alışmıştım 4.kizima 2 doktor kafamı karıştırdı sana resim atayim ilk haftalar bakalım neye benzetecen hepsi karından biri 7.hafyata yakın.digeride12.hafatda biseydi
Başka yok ilerki haftalar var onda da nub olmaz çok teşekkür ederim7 hafta olan erkek 12 haftada net değil canim başka varsa paylasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?