- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Erkek gibi 12-13 hafta olursa paylaşın emin olamadım11+6 olduk biz cinsiyet tahmininiz var mı
Ramziye göre konumu neydi merak ettim?Merhaba Ikra Meyra. 18 haftada ultrasona girdim. Bebek kız, nub teorisi doğru çıkmadı, ama ramzi teorisi doğru çıkdı.
Ramzi teorisinde neredeydi bebek ultrasonunuz varsa atabilir misiniz merak ettimMerhaba Ikra Meyra. 18 haftada ultrasona girdim. Bebek kız, nub teorisi doğru çıkmadı, ama ramzi teorisi doğru çıkdı.
Size inat dedim onu açıkçası, doktoru bile erkek demiş hanımefendiye. Zaten iki ihtimal söz konusu yüzde ellilik hep... Bende erkek hissediyorum çok yoğun kendi bebeğimi ama kız çıkabilirde çünkü bulantı ve kusmalarım çok belirtilerden de cinsiyet tahmini yapan var. Rabbim ne vermişse başım üstüne önemi yok cinsiyetin.Evet nubu 14+ biter organı oluşur testis ise o haftalar da oluşmaz onu açıklıyorum ben öyle bir şeyde bulunmuyorum kız ise kız erkek ise erkek anketim var %80 doğrukimseye kinim yok . rabbim kimin gönlünde ne varsa onu nasip etsin inşallah kesin terim de kullanmıyorum kız gibi yada erkek gibi derim sizin gibi erkek gör bak demedim yada kız gör bak demedim kimseye
vajinal bakıldıRamziye göre konumu neydi merak ettim?
vajinal bakıldıRamzi teorisinde neredeydi bebek ultrasonunuz varsa atabilir misiniz merak ettim
Karından bakıldıBana da bakarmısın lütfen 11+4 haftalık
Kız gibi sankiBana da bakarmısın lütfen 11+4 haftalık
Gidin inadinizi başka yerde yapınSize inat dedim onu açıkçası, doktoru bile erkek demiş hanımefendiye. Zaten iki ihtimal söz konusu yüzde ellilik hep... Bende erkek hissediyorum çok yoğun kendi bebeğimi ama kız çıkabilirde çünkü bulantı ve kusmalarım çok belirtilerden de cinsiyet tahmini yapan var. Rabbim ne vermişse başım üstüne önemi yok cinsiyetin.
Tamam canım teşekkür ederim doktor /80 erkek dedi ama değişebilir dediKız gibi sanki
Acısı 30° canım belkide ileri haftada yükselir başka USG varsa paylaşın 11+4 USG erkekte olabilirTamam canım teşekkür ederim doktor /80 erkek dedi ama değişebilir dedibir kızım var hayırlısı ne ise o olsun
Acısı 30° canım belkide ileri haftada yükselir başka USG varsa paylaşın 11+4 USG erkekte olabilir13 haftada nubu tam net olur aslında oranları ilk sayfaya yazmıştım
13 değil 11+4 ayAcısı 30° canım belkide ileri haftada yükselir başka USG varsa paylaşın 11+4 USG erkekte olabilir13 haftada nubu tam net olur aslında oranları ilk sayfaya yazmıştım
Kız gibi sankiBir arkadaşın bebeği varmı bir tahmininiz 12 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?