dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

burdan edindiğim bilgilere göre paralel gördüm ikinizinkide kız sanırım arkadaşlar ama yanılmış olabilirim.bilirkişi ben değilim.bilen arkadaş daha güzel yorum yapar.

İnşallah canım kızım olsun o kadar istiyorum ki anlatamam iki oğlum var rabbim bide kız nasip eder inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadasın bebis küçük şuan kiz gibi çünkü paralel ama bu haftalarda hepsinin paraleldir değişebilir cilemperi seninki görünmüyor tekrar farklı şekilde yuklermisin

doktorda kız olabilir dedi hafftaya 2li teste gideceğm bakalım bu defa ne diyecek

Burda uc arkadas kız dedı bı arkadas erkek demıstı ama ben kızım olacagını bılıyordum nub paraleldı

Canım bu nub çok da kesin değil benim bebişin nub da paraleldi doktor bile kız dedi nuba bakarak...ama sonra bi gittik bizim kızdan pipi çıkmış şok olduk:) yani Genital organ oluşana kadar beklemekten başka çare yok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaysu canım hayırlı olsun kızın bu sene kız senesı galıba benımde kızım olucak ınsallah ıkı oglumdan sonra

canim cok sevindim hayirli olsun senin de prensesin :) normal mi olacak sezeryan mi. benim sezeryan olacak sanırım 20 aralıkta falan olacak tabi daha erken gelmezse

selam arkadaşlar, dr.lar 12 hafta ve 17. haftada kıza benziyor ama yanılma payımızda var dediler, yanılma oluyor mu genital tüpergüle bakıp tahmin ettikleri zaman

Buradan 2 arkadaş bana kız dediler yabancıların açmış olduğu facedeki gruptanda kıza benzediğini söylemişti 1 kişi ve ben 17+1 de kızım olacağını öğrendim.. Bebeğim açmıştı bacaklarını bende gördüm :) doktorumda %99.9 dedi inşallah yanılma falan yoktur :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…