burdan edindiğim bilgilere göre paralel gördüm ikinizinkide kız sanırım arkadaşlar ama yanılmış olabilirim.bilirkişi ben değilim.bilen arkadaş daha güzel yorum yapar.
Arkadasın bebis küçük şuan kiz gibi çünkü paralel ama bu haftalarda hepsinin paraleldir değişebilir cilemperi seninki görünmüyor tekrar farklı şekilde yuklermisin
lutfen banada bişe soyleyın ..Eki Görüntüle 1186109 Eki Görüntüle 1186110 kızlar sizce cinseyitimiz ne meraktan çatlıcam artık ..
:18:
Eki Görüntüle 1186109 Eki Görüntüle 1186110 kızlar sizce cinseyitimiz ne meraktan çatlıcam artık ..
:18:
mehaba kızlardoktordan şimdi geldim ve bi prensesimiz daha oluyo çok mutluyum. Arkadaşlar tahminler tutmadı yani erkek demişti herkes
Bu poz bize bakar şekilde nub olarak gorunmuyo bence kiz erkek olsa pipi gorunurdu
nub sizi yanıltımı ..Gunaysu canım hayırlı olsun kızın bu sene kız senesı galıba benımde kızım olucak ınsallah ıkı oglumdan sonra
nub sizi yanıltımı ..
nub sizi yanıltımı ..
Burda uc arkadas kız dedı bı arkadas erkek demıstı ama ben kızım olacagını bılıyordum nub paraleldı
Gunaysu canım hayırlı olsun kızın bu sene kız senesı galıba benımde kızım olucak ınsallah ıkı oglumdan sonra
benim erkek demisti burda 2 arkadasim. facedeki yabanci grupta da herkes erkek dedi ama kizim geliyonub sizi yanıltımı ..
selam arkadaşlar, dr.lar 12 hafta ve 17. haftada kıza benziyor ama yanılma payımızda var dediler, yanılma oluyor mu genital tüpergüle bakıp tahmin ettikleri zaman
canim cok sevindim hayirli olsun senin de prensesin :) normal mi olacak sezeryan mi. benim sezeryan olacak sanırım 20 aralıkta falan olacak tabi daha erken gelmezse