Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok şaşırdım erkek diyinceSiddetli bulantilarda genelde kiz oluyodu ama erkekte olbiliyomus demekki
Bende çok şaşırdım erkek diyinceSiddetli bulantilarda genelde kiz oluyodu ama erkekte olbiliyomus demekki
Kız diyorum nubu aşağı doğru.Eki Görüntüle 2706598 Ben de cinsiyet tahmini alabilir miyim
Kız sankiMeleğime tahmin alabilirmiyim
Ben 11 12 13 haftalara tahmin ediyorum burada nubunu göremedim sanki karşıya bakıyor gibi geldi banaIkra meyra merhaba biz bugün %80 oranla cinsiyeti öğrendik sen kararsız kalmış kıza benziyor demiştin atayım yine bugünkü fotoğrafları bakalım şimdi ne yorum yapacaksın
Erkek gibiMerhaba Ikra meyra adete göre 11+4 ultrasonda 12+2 çıktı bize de cinsiyet yorumu yapabilir misin?Şimdiden teşekkürler
Doktorumuz bacak arasını gösterdi yan profilden de baktı ama verdiği ultrason fotoğraflarını gösterdiklerinden vermemiş %80 erkek dedi canımBen 11 12 13 haftalara tahmin ediyorum burada nubunu göremedim sanki karşıya bakıyor gibi geldi bana
Kesinleşince dönüş yaparsınızDoktorumuz bacak arasını gösterdi yan profilden de baktı ama verdiği ultrason fotoğraflarını gösterdiklerinden vermemiş %80 erkek dedi canım
12-13 hafta paylastinizmiDoktorumuz bacak arasını gösterdi yan profilden de baktı ama verdiği ultrason fotoğraflarını gösterdiklerinden vermemiş %80 erkek dedi canım
Bir dahaki kontrole daha netleşir sanırım tekrar yazarım canım sağolasınKesinleşince dönüş yaparsınız
Bu ultrason fotoğrafı 13+4 canım en son 10+6 da gitmiştim onu gönderdim kıza benziyor ama emin olamadım gibi bişey yazmıştın.12-13 hafta paylastinizmi
Burada göremedim canım bacağı kapatmış son usgde başka USG varmı pekiBu ultrason fotoğrafı 13+4 canım en son 10+6 da gitmiştim onu gönderdim kıza benziyor ama emin olamadım gibi bişey yazmıştın.
Evet başka USG istedim emin değildimBu ultrason fotoğrafı 13+4 canım en son 10+6 da gitmiştim onu gönderdim kıza benziyor ama emin olamadım gibi bişey yazmıştın.
Malesef canım başka usg yokBurada göremedim canım bacağı kapatmış son usgde başka USG varmı peki
Tekrar baktım birinde parmağı denk gelmiş birinde karşıya bakan nubmu anlamadım emin olamadım gonlunuzdeki olsun çizdimMalesef canım başka usg yok ☺
Valla canım ben hiç anlamıyorum nubtan falan sen maşallah çizmişsin bir de yan profilden göstertiginde biberon ucu gibi sivri dik bisey gösterdi biz bu dikligi görünce erkek diye yorumlarız dedi sonra bacak arasını da açıp gösterince evet burda da erkek görünüyor dedi ama yinede bir dahaki kontrolde daha netleşir dedi. Hatta ben kız hissediyorum babamız erkek hissediyor dedim baba haklı çıkacak sanırım dedi. Hayırlısı bakalım sağlıklı sıhhatli olsundaTekrar baktım birinde parmağı denk gelmiş birinde karşıya bakan nubmu anlamadım emin olamadım gonlunuzdeki olsun çizdimEki Görüntüle 2706984