Merhaba geçen hafta atmıştım belli değildi şimdi ne sizce?
kiz canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba geçen hafta atmıştım belli değildi şimdi ne sizce?
Ikra meyra doğru tahmin erkekmişEvet tam karşıya bakıyor ama benim oyum erkek kaç haftalık USG başka varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Erkek gibi sanki birinde karşıya bakıyor birinde hafif diklik var pozisyon degistirmiyorsa erkek gibi gibi varsa USG paylaşın 11 12 13 haftalarKızlar merhaba benimkine de bakar mısınız ? 12. Haftadayım bugünki fotoğraf doktor henüz erken yanılma payımız yüksek dedi ama taa bir ay sonraya randevu verdi çok sabırsızlanıyorum yardım edin Ikra meyra özellikle siz tabiki maşallah işin gurusu olmuşsunuz cevaplarsanız çok sevinirim
canm buda benim 7 haftalık sence cinsiyeti neBaşka USG varsa teyit edeyim
ben ultrasonda plasentayı göremiyorum nası anlıcam plasenta nerdeCanım erkek yüzde 90 remzi teorisine göre
Erkek
Yaaa... kiz deseydiniz keske hayirlisi olsun tesekkur ederim. Tutarsa yazarim yine
Kimin gonlundekini söylesem doğru tahmin değil dediler ben söyleyemiyorum erkekse kız kizsa erkek dedim bildiğim halde kimse yazarken usgde bir kızım var birde oğlum olsun yada bir oğlum var birde kızım olsun diye paylaşım yapmasınlar istiyorum çünkü İkra böyle dedi diye ordan oraya yazıyorlar böyle karar aldım artık neyse o soylicem ne kadar geç o kadar iyi diyordum erkenden psikolajisini yada erkenden bebeğinin istemediği kız yada erkek olduğunu geç öğrensin istiyordum dr dan önemli olan sağlıklı olması kız yada erkek rabbim sağlıkla nasip etsinYaaa... kiz deseydiniz keske hayirlisi olsun tesekkur ederim. Tutarsa yazarim yine
Aman istenmez mi hayirlisi ve saglikli olsun onemli olan o. Ama gonlumdeki kiz olsa kiz olsa diyo o baska :))) ben belirtmedim zaten ama bi oglum vardi nasip gosterdiginde yeniden yazarim buraya siz de tahmin yapiyosunuz neticede tutar tutmaz kime niye kotu anlamda bisey yazalim ama insallah yine de yanilmissinizdir yeniden tesekkurlerKimin gonlundekini söylesem doğru tahmin değil dediler ben söyleyemiyorum erkekse kız kizsa erkek dedim bildiğim halde kimse yazarken usgde bir kızım var birde oğlum olsun yada bir oğlum var birde kızım olsun diye paylaşım yapmasınlar istiyorum çünkü İkra böyle dedi diye ordan oraya yazıyorlar böyle karar aldım artık neyse o soylicem ne kadar geç o kadar iyi diyordum erkenden psikolajisini yada erkenden bebeğinin istemediği kız yada erkek olduğunu geç öğrensin istiyordum dr dan önemli olan sağlıklı olması kız yada erkek rabbim sağlıkla nasip etsin
Yok size değil sitemim size denk geldi o başka inşallah yanilmisimdir rabbim sağlıkla nasip etsin canımAman istenmez mi hayirlisi ve saglikli olsun onemli olan o. Ama gonlumdeki kiz olsa kiz olsa diyo o baska :))) ben belirtmedim zaten ama bi oglum vardi nasip gosterdiginde yeniden yazarim buraya siz de tahmin yapiyosunuz neticede tutar tutmaz kime niye kotu anlamda bisey yazalim ama insallah yine de yanilmissinizdir yeniden tesekkurler
Kaç haftalık USGYaaa... kiz deseydiniz keske hayirlisi olsun tesekkur ederim. Tutarsa yazarim yine
13 haftalik ama ters durmustu donsun dedik ama donmedi bi turlu zipir sirti yukarida yani. Ben hic goremiyorum o nub falan anlayamadim gitti o cizdiginiz erkek demekse onu bile anlamadimKaç haftalık USG
Eki Görüntüle 2704418
Çevirdim usgyi açık renkte paylaşıyorum canım13 haftalik ama ters durmustu donsun dedik ama donmedi bi turlu zipir sirti yukarida yani. Ben hic goremiyorum o nub falan anlayamadim gitti o cizdiginiz erkek demekse onu bile anlamadim
Yani erkek diyorsunuz sanirim allahim gercekten hic anlayamiyorum nasil goruyorsunuz masallahÇevirdim usgyi açık renkte paylaşıyorum canımEki Görüntüle 2704422