- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Canim net değil illaki şöyle dersen kız sanki ama emin değilimBebek asiei hareketliydi hic durmadı doktor ultrason goruntusu bile vermedi bu sefer video cekmekte yasakmis . Aslında cinsiyete baksa gireblrdi 12+4 oldum fkat tutturdu 16 18.haftada diye bakmiyo bile zaten degistiriyorum doktorumu belki bi ihtimal bisiyler solersin cnm ben ekranda kalktiktan sonra kalan goruntuyu doktor iki dakika disari cikinca hemsirenin izniyle cektim . Onu atayim
Sanki sanki kız ama olmayada bilirEn dogru bu poz canim resmen amuda kalkmisistersen yolliyim ama onlar da akla zarar
Erkek sanki12+6 olduk ama doktor hala bi tahminde bulunmadı bakmadı bile sınır oldumyorumunuz nedir acaba
Bi turlu net olamiyor ya sansima surekli hopladi zıpladıCanim net değil illaki şöyle dersen kız sanki ama emin değilim
Erken ama banada tahminde bulunurmusun acepErken 11 12 13 haftalar olmalı
Gerçekten ne biçim muayne ediyorlar anlam veremiyorumBenmkide ayni 12+4 bakmadi bile bende gicik oldum ya
Çok karanlık emin olamadım sanki erkek gibi gibi başka varsa USG 11 12 13 haftalar paylasin
Kız gibiIkra meyra bugün 12 haftalık olduk şükür bakar mısın.
Dün baktım çok karanlık emin değilim başka varmı 11 12 hafta olurIkra meyra lütfen bakarmisiniz zahmet vermezsem
Tşk ederimKız gibi
Burda sanki kız ama emin değilim kız gibi boş geldi bacak arası13 hafta 3 günlük rica etsem tekrar bakar mısınız Eki Görüntüle 2688103
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?