Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikra meyra iyi akşamlar beni atlamışsınız gözünüzden kaçmış olabilir benim bebeğin de cinsiyetine bakabilir misiniz daha çok erken bence belli olmuyor ama sizin de tahmininizi alayım dedimIkra meyra merhaba benim ki için daha çok erken biliyorum ama belki bir tahminde bulunabilirsiniz 9+3
9+3 karından ultrasonIkra meyra iyi akşamlar beni atlamışsınız gözünüzden kaçmış olabilir benim bebeğin de cinsiyetine bakabilir misiniz daha çok erken bence belli olmuyor ama sizin de tahmininizi alayım dedim
Bu haftalarda nub iki tarafa benzer şimdilik kafa yapısı ile erkek ama tutmayabilir 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra merhaba benim ki için daha çok erken biliyorum ama belki bir tahminde bulunabilirsiniz 9+3
Kız gibi sanki
Başka USG yokmu öyle bir poz vermişki nasıl tahmin edim canimIkra meyra 13.haftadyim karindan ultrason rica etsem bakar misin
Şekli şemalı kız gibi ama tutarmi bilememIkra meyra 13.haftadyim karindan ultrason rica etsem bakar misin
En dogru bu poz canim resmen amuda kalkmis istersen yolliyim ama onlar da akla zararBaşka USG yokmu öyle bir poz vermişki nasıl tahmin edim canim
Kız gibi sanki
Benmkide ayni 12+4 bakmadi bile bende gicik oldum ya12+6 olduk ama doktor hala bi tahminde bulunmadı bakmadı bile sınır oldum yorumunuz nedir acaba
Kız gibi sanki 13 olursa tekrar paylaşın emin olamadimBenim beybim içinde tahmin yapmanız mümkün mü. burada 11+6 ydı