- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
KizzzDiğer resim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KizzzDiğer resim
Nubu tam karşıya bakıyor emin olamadım sanki erkek gibi başka USG varmıBenimkini de yorumlar mısınız? 13 haftalık.
Bos görünüyor Sanki kız gibi 14 de nub olmaz 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra merhaba, bende tahmin alabilir miyim? 12+5 usg ölçüme göre.Teşekkürler
Kız gibi sankiIkra meyra merhaba canım 14. Hafta ultrasonundan tahmin rica etsem
Cnm 3 resim vardı hepsini koydum. Başka USG yok maalesefNubu tam karşıya bakıyor emin olamadım sanki erkek gibi başka USG varmı
Son adet tarihine göre 11+6 usg ye göre 12+5. İşaretlediğim yeri göstererek doktor delikanlının pipisi dedi. Kesin diyebilir miyiz dedim diyemeyiz 2-3 haftaya kesinleşir ama erkek gibi görüntüsü dediBos görünüyor Sanki kız gibi 14 de nub olmaz 11 12 13 haftalar olmalı
Sabah karistirmisim 14 de nub olmaz dediğim sen değildin siz daha 14 bile olmamisinizDoktorun gösterdiği kısmı işaretledim
Bos görünüyor Sanki kız gibi 14 de nub olmaz 11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra merhaba canım 14. Hafta ultrasonundan tahmin rica etsem
Net değil göremedim nubu ama sanki şekli şemalı kız gibi geldi bana başka USG varsa paylasinIkra meyra merhaba, bende tahmin alabilir miyim? 12+5 usg ölçüme göre.Teşekkürler
Bu çizdiğiniz yer nub olamaz çok büyük o bacağı sanki emin alamıyorum net değil cunkiDoktorun gösterdiği kısmı işaretledim
mouse ile gösterdi hatta mouse’nin oku var orda görebiliyor musunuz bilmiyorum. Buda pipisi diye üstüne basa basa söyledi. Sürekli delikanlı diye muayeneye devam etti ben Videoya çektim videodan aldım fotoğrağrafı. Sonraki muayenede artık nub olmıcak bakalım kız mı erkek mi? Çok teşekkür ederim size. Sonucu yazarım burayaBu çizdiğiniz yer nub olamaz çok büyük o bacağı sanki emin alamıyorum net değil cunki
Yordum sizi hakkınızı helal edin. Ben videodan bir kaç fotoğraf daha ekledim. Tekrar bi bakabilirseniz çok sevinirimNet değil göremedim nubu ama sanki şekli şemalı kız gibi geldi bana başka USG varsa paylasin
Evet burada nubu hafif dik duruyorYordum sizi hakkınızı helal edin. Ben videodan bir kaç fotoğraf daha ekledim. Tekrar bi bakabilirseniz çok sevinirim
Erkek gibi sanki12+5 tahmin edebilir misiniz ? Karından ultrason Ikra meyra
Bnada tahmın lütfenErkek gibi sanki