Evet tam karşıya bakıyor ama benim oyum erkekIkra meyra tahmin alabilir miyim. Doktorum emin olamadı.. ne tam dik ne yatay duruyor dedi..
İkra bir tanem bindin ğlum olacakmış Doktor pipisini gösterdi İkra farkı işte bu yine çok mutluyum Allah'a hamd olsun Rabb'im tüm isteyenlere layıkı ile bakacak olanlara evlat nasip etsin inşallah Melyi 15 Sana da hayırlısıyla sağlıklı sından bir kız evlat dilerim canım benimEvet tam karşıya bakıyor ama benim oyum erkekkaç haftalık USG başka varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Bu 12. Hafta başka usg yok malesef :) doktorum da erkekten yana kullandı oyunu teşekkür ediyorum. Netleşince haber vereyimEvet tam karşıya bakıyor ama benim oyum erkekkaç haftalık USG başka varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalı
Canım tebrik ederim gözünaydınİkra bir tanem bindin ğlum olacakmış Doktor pipisini gösterdi İkra farkı işte bu yine çok mutluyum Allah'a hamd olsun Rabb'im tüm isteyenlere layıkı ile bakacak olanlara evlat nasip etsin inşallah Melyi 15 Sana da hayırlısıyla sağlıklı sından bir kız evlat dilerim canım benim
Sagol gulumm cok tesekkur ederimCanım tebrik ederim gözünaydın
Yaaa çok mutlu oldum tatlım rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahİkra bir tanem bindin ğlum olacakmış Doktor pipisini gösterdi İkra farkı işte bu yine çok mutluyum Allah'a hamd olsun Rabb'im tüm isteyenlere layıkı ile bakacak olanlara evlat nasip etsin inşallah Melyi 15 Sana da hayırlısıyla sağlıklı sından bir kız evlat dilerim canım benim
11 12 13 haftalar olmalıselamlartahmininiz var mı acaba? 15 haftalık ama doktor kordon var göremedim dedi
Kız gibiIkra meyra banada bi tahminde bulunurmusnuz 12+3 gunluk burada
Aminn gulum cok tesekkur ederim cok sagol ❤❤❤❤Yaaa çok mutlu oldum tatlım rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
DoktoRda %85 kiza benzetti nub yatay duruyrdu 15 gun sonra kaybolr ozmn net olr cinsiyeti dedi nubu gorduk ama ulttrosnda cekmedi malesfKız gibi
Erkek gibi sanki nette değil USG başka varsa paylasin
Kızdır o zaman sağlıkla gelsinDoktoRda %85 kiza benzetti nub yatay duruyrdu 15 gun sonra kaybolr ozmn net olr cinsiyeti dedi nubu gorduk ama ulttrosnda cekmedi malesf
net çekmeye çalıştım ama çok zor :)Erkek gibi sanki nette değil USG başka varsa paylasin
Emin olamadım bunlar çok karışık net değilnet çekmeye çalıştım ama çok zor :)
Insallah tesekurlerKızdır o zaman sağlıkla gelsin
Emin olamadım bunlar çok karışık net değil