- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Erkek diyecem emin olamadım net değil nubu 12-13 haftayida paylaşın zaten 10+6 USGIkra meyra tahmin yapar mısın bana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek diyecem emin olamadım net değil nubu 12-13 haftayida paylaşın zaten 10+6 USGIkra meyra tahmin yapar mısın bana da
Evet bugün Kü sonuç bu. Tşk ederim ozamn ki sonucu da atarım inşallah.Erkek diyecem emin olamadım net değil nubu 12-13 haftayida paylaşın zaten 10+6 USG
Kız gibi geldi nubu tam karşıya bakıyor ama ben oyumu kıza kullandımIkra meyra canımm 12 haftalık olduk bi bakarmısın canım bugünü bekledik
Allah'ım ağzın bal yesin kız sen ne dersen tutuyor zaten gerçi kız olsun erkek olsun önemli değil sağlıklı olsunda ilk bebeğim erkek olunca gönlümde de kız yatmıyor değildi hanidoktor söylemedi 2 hafta sonra gel bidaha bakalım dedi bakalımKız gibi geldi nubu tam karşıya bakıyor ama ben oyumu kıza kullandım
Hayırlısı olsun cnmAllah'ım ağzın bal yesin kız sen ne dersen tutuyor zaten gerçi kız olsun erkek olsun önemli değil sağlıklı olsunda ilk bebeğim erkek olunca gönlümde de kız yatmıyor değildi hanidoktor söylemedi 2 hafta sonra gel bidaha bakalım dedi bakalım
İnşallah canımben de ki diyorum benim usg ye benziyor inşallah kızdır ikimizin kide canım sonbuse
Ay hadi İnşallah bakalım hayırlısı Rabbimdenben de ki diyorum benim usg ye benziyor inşallah kızdır ikimizin kide canım sonbuse
Erkek gibi sanki net değil ama dik gibi sanki başka USG varsa paylasinBende bir tahmin alabilir miyim 11+6 haftalığız doktor tahminde bulundu bir de sizden alayım :)
Tam bir erkek kafası maşallah doktorunuz erken söylemiş ne dedi merak ettimBende bir tahmin alabilir miyim 11+6 haftalığız doktor tahminde bulundu bir de sizden alayım :)
Başka yok maalesef doktor erkek gibi dedi sağolun bu arada yorumunuz içinErkek gibi sanki net değil ama dik gibi sanki başka USG varsa paylasin
Erkek gibi dedi, teşekkür ederimTam bir erkek kafası maşallah doktorunuz erken söylemiş ne dedi merak ettim
Emin olamadım olmayada bilir erkek diyorum şimdilik tekrar USG paylasinMerhaba. 11+3 olduk bugün. Sürekli hareket etmesinden tam yakalayamadı doktor ama bir tahmininiz var mı? Teşekkürler.
Sağlıkla gelsin dönüş yaparsanız sevinirimBaşka yok maalesef doktor erkek gibi dedi sağolun bu arada yorumunuz için
Canım kuzenimin ki ne 10 haftalık erkek demiştin erkekmiş ayakta alkışlıyorumSağlıkla gelsin dönüş yaparsanız sevinirim
Haftaya tekrar paylaşırım. TeşekkürlerEmin olamadım olmayada bilir erkek diyorum şimdilik tekrar USG paylasin