Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparım mutlaka netleşince,amin teşekkürlerSağlıkla gelsin dönüş yaparsanız sevinirim
Ikra meyra canımm lütfen tahminmHerkese merhaba en son 9. Haftayı buraya attığımda kız demişti Ikra meyra
Şimdi 12 hafta 1 günlük olduk çok şükür sağlıklı.
Şuan tahmin alabilirmiyim lütfen☺
Merhaba rica etsem benim bebisime bakar misiniz tam olarak anlamadım dakonu çok ilgimi çekti,netten biraz araştırma yaptım mesela bulduğum bir bilgide şöyle diyor:
"Bu haftalarda bebegin cinsel organi genital tüberkül seklindedir farklilasarak ya kiz yada erkek organina donusecek bi yapi seklindedir ve ultrasonda bu genital tüberkül bebekle olan acisina bakarak paralelse kiz yukari bakiyorsa erkek olarak ancak %90′lik bir varsayimda bulunabiliriz.
16′nci haftayi beklemek durumundasiniz 16′nci haftada arti bu genital tüberkül degil genital organ olacaktir ama bu haftalara gelene kadar anneler arasinda cesitli soylentiler ve inanislar vardir cin takvimine bakarak yada karnin sekline bakarak, yedigine ictigine bakarak veya karin bolgesine yuzuk tutarak anlamaya calisirlar. Ama dedigimiz gibi karisikligi ortadan kaldirmak adina 16nci haftadan once hicbir ultrasonografi, cihazi bebegin cinsiyetini %100 oraninda belirleyemez."
genital tüberkül yazarsanız Türkçe sitelere de ulaşabiliyorsunuz
Sanki yine kız gibiHerkese merhaba en son 9. Haftayı buraya attığımda kız demişti Ikra meyra
Şimdi 12 hafta 1 günlük olduk çok şükür sağlıklı.
Şuan tahmin alabilirmiyim lütfen
Erkek gibi sanki net değil USG emin olamadım başka usgde paylaşınMerhaba rica etsem benim bebisime bakar misiniz tam olarak anlamadım da
Daha önce ne demiştim bilmiyorum nub değilde şekli şemalı kız gibi11+4 doktor sirtini donmuş dedi ama bi umut belki biseyler tahmin edersin cnm kafasi solda bacak bacak ustune atmis arkasi donuk pek umudum yok ama yinede atiyim dedim Eki Görüntüle 2684137 Eki Görüntüle 2684138
Daha önce ne dedim nub göremedim 12-13 hafta olursa paylasinIkra meyra tahmim alabilir miyim bugün 11 haftalık olduk
Daha önce bir şey dememiştiniz . Benim de adete göre 11 ultrasona göre 11+3 artık bir sonraki haftaya o zmanDaha önce ne dedim nub göremedim 12-13 hafta olursa paylasin
Erkek gibi sanki nette değil olmayada bilirMerhaba , bugün ki usg 11+6 günlük tahminde bulunabilir mısınız?
Belli olunca bilgilendiricem umarım öyledir teşekkürlerErkek gibi sanki nette değil olmayada bilir
Başka USG varsa teyit edeyimBelli olunca bilgilendiricem umarım öyledir teşekkürler
Bunlarda çıkıntıyı göremedim amaBaşka USG varsa teyit edeyim
Evet burada göremedim bu daha net nub kız gibi kafa erkek gibiBunlarda çıkıntıyı göremedim ama
Ben direk erkege benzettim cikintidan dolayı bakalım en yakın zamanda belli olur umarım tekrar teşekkürlerEvet burada göremedim bu daha net nub kız gibi kafa erkek gibi
Evet ilk USG öyleydi bundada arada kaldımBen direk erkege benzettim cikintidan dolayı bakalım en yakın zamanda belli olur umarım tekrar teşekkürler