- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Erkek diyecem emin olamadım net değil nubu 12-13 haftayida paylaşın zaten 10+6 USGIkra meyra tahmin yapar mısın bana da
Evet bugün Kü sonuç bu. Tşk ederimErkek diyecem emin olamadım net değil nubu 12-13 haftayida paylaşın zaten 10+6 USG
Kız gibi geldi nubu tam karşıya bakıyor ama ben oyumu kıza kullandım
Allah'ım ağzın bal yesin kızKız gibi geldi nubu tam karşıya bakıyor ama ben oyumu kıza kullandım
Hayırlısı olsun cnmAllah'ım ağzın bal yesin kızsen ne dersen tutuyor zaten gerçi kız olsun erkek olsun önemli değil sağlıklı olsunda ilk bebeğim erkek olunca gönlümde de kız yatmıyor değildi hani doktor söylemedi 2 hafta sonra gel bidaha bakalım dedi bakalım
Ay hadi İnşallah bakalım hayırlısı Rabbimdenben de ki diyorum benim usg ye benziyor inşallah kızdır ikimizin kide canımsonbuse
Erkek gibi sanki net değil ama dik gibi sankiBende bir tahmin alabilir miyim 11+6 haftalığızdoktor tahminde bulundu bir de sizden alayım :)
Tam bir erkek kafası maşallah doktorunuz erken söylemiş ne dedi merak ettimBende bir tahmin alabilir miyim 11+6 haftalığızdoktor tahminde bulundu bir de sizden alayım :)
Başka yok maalesef doktor erkek gibi dediErkek gibi sanki net değil ama dik gibi sankibaşka USG varsa paylasin
Erkek gibi dedi, teşekkür ederimTam bir erkek kafası maşallah doktorunuz erken söylemiş ne dedi merak ettim
Emin olamadım olmayada bilir erkek diyorum şimdilik tekrar USG paylasinMerhaba. 11+3 olduk bugün. Sürekli hareket etmesinden tam yakalayamadı doktor ama bir tahmininiz var mı? Teşekkürler.
Sağlıkla gelsinBaşka yok maalesef doktor erkek gibi dedisağolun bu arada yorumunuz için
Canım kuzenimin ki ne 10 haftalık erkek demiştin erkekmiş ayakta alkışlıyorumSağlıkla gelsindönüş yaparsanız sevinirim
Haftaya tekrar paylaşırım. TeşekkürlerEmin olamadım olmayada bilir erkek diyorum şimdilik tekrar USG paylasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?