- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Net değil USG bugulu sanki sanki erkek gibi 12-13 haftayida paylaşınSelam Ikra Meyra hanım 11 haftalık nub teorisine göre cinsiyet tahminimi alabilirmiyim sizden Eki Görüntüle 2681869
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net değil USG bugulu sanki sanki erkek gibi 12-13 haftayida paylaşınSelam Ikra Meyra hanım 11 haftalık nub teorisine göre cinsiyet tahminimi alabilirmiyim sizden Eki Görüntüle 2681869
Bugün öğrendim kızmış bebegim :)Emin olamadım renklilerde sırtı dönük diğeri çok parlak sanki sanki kız ama emin değilim![]()
Net değil USG bugulu sanki sanki erkek gibi 12-13 haftayida paylaşın
Evet13.haftada nub teorisi geçerli mi ki
Sağlıkla gelsinBugün öğrendim kızmış bebegim :)
Bana da bi tahminde bulunur musun canım? Bugünün ultrasonu.
Kiza benzettim benIkra meyra canım bakabilir misin. 12+4
Ikracim anket bir kezmi oylaniyo her cocukta ayri ayri oylayamiyormuyuz acabaSağlıkla gelsinanketimi oylarsaniz sevinirim
1 kez cnmIkracim anket bir kezmi oylaniyo her cocukta ayri ayri oylayamiyormuyuz acaba
Anladim canim keske her seferinde oylayabilseydik supersin ama bunu bil tahminlerin tutsada tutmasada kalbin bir melege ait senin1 kez cnm![]()
Sizde oylesiniz canımAnladim canim keske her seferinde oylayabilseydik supersin ama bunu bil tahminlerin tutsada tutmasada kalbin bir melege ait senin
Keseye göre hep kız demişlerdi. İlk defaKiza benzettim ben
Doktorda kıza benziyor dedi canım :) tam net öğrendiğimde yazacam inşallahKız demistimWonria ogrendinizmi
Buda yeni bir ultrason resmi tam 13+6 haftalıktı burda..Kız demistimWonria ogrendinizmi
Sanki kız gibi 13 hafta olursa paylasinMerhabaIkra meyra cinsiyet tahminini sabırsızlıkla bekliyoruz arkadaşımın usg’si