- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 41
Hadi inşallah, teşekkür ederizSanki kız gibi 13 hafta olursa paylasin
Buna ne dicek sin canımSanki kız gibi 13 hafta olursa paylasin
Rabbim sagsalim saliklo bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin haber verin insallah gonlunizden gecen olur
Beni iki kesemde degisikti ama ikisde kizdiIkra meyra benim görüntü belirsiz mi acaba canim bisey demedin de görmemişte olabilirsin fikrini cok merak ediyorum.
Kaç haftalık çok net değil ama sanki erkek gibi geldi banaBuna ne dicek sin canım
Kiz gibi sanki ama büyük USG ben 11 12 13 haftalar tahmin ediyorumBana da bi tahminde bulunur musun canım? Bugünün ultrasonu.
İnşallah çok teşekkür ederimRabbim sagsalim saliklo bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin haber verin insallah gonlunizden gecen olur
17 haftalık erkek dedi canım bacak arasıymıs bura, su ortadaki cıkıntı mı şey oluyo anlamadım :)Kaç haftalık çok net değil ama sanki erkek gibi geldi bana
Bende erkek dedim17 haftalık erkek dedi canım bacak arasıymıs bura, su ortadaki cıkıntı mı şey oluyo anlamadım :)
Olsun canim teşekkür ederim yine de yazarim sonucu. ❤K
Kiz gibi sanki ama büyük USG ben 11 12 13 haftalar tahmin ediyorum
Kafa yapısı erkek nub kız gibi ne tahmin etti doktorunuz
Erkek sanki nubu karşıya bakıyor ama erkeğe daha yatkın
Kafa yapısı erkek nub kız gibi ne tahmin etti doktorunuz
Doktorda erkek tahmin etti ama değişebilir dedi galiba erkek bebişErkek sanki nubu karşıya bakıyor ama erkeğe daha yatkın
Bencede erkektirDoktorda erkek tahmin etti ama değişebilir dedi galiba erkek bebiş
Hayırlısıyla inşallah ❤❤Bencede erkektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?