- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
M mely15 bir bakarmisin tahminin nedirIkraammmm bugun girdim ultrasona dr 10+5 gunluk dedi belli oluyormu burda canim Eki Görüntüle 2676525 Eki Görüntüle 2676526 Eki Görüntüle 2676525
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M mely15 bir bakarmisin tahminin nedirIkraammmm bugun girdim ultrasona dr 10+5 gunluk dedi belli oluyormu burda canim Eki Görüntüle 2676525 Eki Görüntüle 2676526 Eki Görüntüle 2676525
Mutlaka aticam çok teşekkür ederimBuna göre kız ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Ben yüzde 60 erkek yüzde 40 kız diyorumIkraammmm bugun girdim ultrasona dr 10+5 gunluk dedi belli oluyormu burda canim Eki Görüntüle 2676525 Eki Görüntüle 2676526 Eki Görüntüle 2676525
Gulum hamilelik iyi gidiyor hamd olsun 9hafta 4 gunluk ama doktor 10 hafta 5 gunluk gorunuyor dedi hatta iki tane ultrason kagidi verdi birinde 10 +5 digerinde 11 yaziyor nub falan gorunmuyormu kizlar
Yok nub göremedim net değil cnmGulum hamilelik iyi gidiyor hamd olsun 9hafta 4 gunluk ama doktor 10 hafta 5 gunluk gorunuyor dedi hatta iki tane ultrason kagidi verdi birinde 10 +5 digerinde 11 yaziyor nub falan gorunmuyormu kizlar
Devlet usgleri boyle oluyor canim desene ikili taramayi bekliycezYok nub göremedim net değil cnm
Hadi bakalim mely 15 Insallah %60 lik olur Valla ikinci kizimdan sonra cokta heves etmek istemiyorum kizdir diyip kendimi alistirmaya calisiyorum hamd olsun Allaha iki tanr pirlanta gibi nur kizim var bu oglan olsun sonrakiler yine kiz olsun istr gonul istiyor yapacak bisey yok RABBIM zengin isteyin kullarim buyurdu istedik kabul buyurur duamizi Insallah sanada bir kiz nasip eder Insallah canim cok sagol yorumun icin ikrayada sanada cok tesekkur ederimBen yüzde 60 erkek yüzde 40 kız diyorum
İnşallah canım hayırlısı erkek olma ihtimali yüksek bebeğinin sağlıkla gelsin gönül olmayanı istiyo isteHadi bakalim mely 15 Insallah %60 lik olur Valla ikinci kizimdan sonra cokta heves etmek istemiyorum kizdir diyip kendimi alistirmaya calisiyorum hamd olsun Allaha iki tanr pirlanta gibi nur kizim var bu oglan olsun sonrakiler yine kiz olsun istr gonul istiyor yapacak bisey yok RABBIM zengin isteyin kullarim buyurdu istedik kabul buyurur duamizi Insallah sanada bir kiz nasip eder Insallah canim cok sagol yorumun icin ikrayada sanada cok tesekkur ederim
Tabiki 6-7 hafta ve 11 12 13 hafta nub içinBende bu hafta içi gidicem hastaneye daha yeni canım benimde 4 5 haftalık sanırım İlk defa gidicem tahmin yapabilir misin atsam
Ayyy coookk merak ediyorumTabiki 6-7 hafta ve 11 12 13 hafta nub için
Ikram simdi gordum bu msjini ben bu isaretlediklerimi nub saniyorum kiz hala cozememisim desene nub degil bunlar galiba birde zaten birinde bana gore dik digerinde paralel sanki terzi misali kendi sokugumu dikemiyorum aklim erkekte ya her cikintiyi pipi saniyorum galibaSen daha iyi görüyorsun USG yi resim net değil sen ne diyorsunbebisine
Yok değil nub hiç belli değil canimIkram simdi gordum bu msjini ben bu isaretlediklerimi nub saniyorum kiz hala cozememisim desene nub degil bunlar galiba birde zaten birinde bana gore dik digerinde paralel sanki terzi misali kendi sokugumu dikemiyorum aklim erkekte ya her cikintiyi pipi saniyorum galiba![]()
Anladim canim haftaya persembe ikili taramaya gonderdi ozelde yaptiriyorum o testleri ordaki usg daha iyi belki belli olur oradaki dr 12 haftada kizlari bilmisti yine buraya atarim haber ederim canimYok değil nub hiç belli değil canim
Hayırlısı canımAnladim canim haftaya persembe ikili taramaya gonderdi ozelde yaptiriyorum o testleri ordaki usg daha iyi belki belli olur oradaki dr 12 haftada kizlari bilmisti yine buraya atarim haber ederim canim
11 12 13 haftalar olmalı sanki erkek gibi geldi ama istediğim haftalara bakıyorumtutmaya bilir
![]()
Zaten ben sizden 11 12 13 haftalar istedim (tutmayabilir) yazdimanlamadigim, nub genital bilge olusana kadar gorulen birsey, peki benim 14 uncu haftada neden hala nub gorunuyr.Genital bolge olusmus olmasi gerekmiyormu
Erkek gibiHa pardon. Simdi yolluyorum. Bu resim 5 agustosun. 6 mayis son adetim, yani resimde 13.0 haftalik degilmi?
Erkek gibi![]()