- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
Hayırlısı bakalım bir kızım var oda kız istiyor sağlıkla gelsinKız gibi nubu ama net değil kesede kız gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı bakalım bir kızım var oda kız istiyor sağlıkla gelsinKız gibi nubu ama net değil kesede kız gibi
Erkek gibi ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı kese karindansa kız gibi ama kese her zaman tutmuyor tekrar USG paylaşınMerhaba, en son çekildiğim ultrasonum bu. Burada 10+5 acaba cinsiyeti tahmin edebiliyor musunuz doktorum bi tahminde bulundu siz ne diyeceksiniz merak ettim
Eki Görüntüle 2675701
Bu da 6+5 Kese şeklim
Eki Görüntüle 2675704
Öyle mi dersiniiiz doktorumda erkeğe benzetti, kese vajinal ultrason Hayırlısı olsun bakalım birdahaki gidişimde cinsiyet netleşmezse atarim tekrar ultrason görüntümüzüErkek gibi ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı kese karindansa kız gibi ama kese her zaman tutmuyor tekrar USG paylaşın
Kesede erkek o zaman hayırlısı olsunÖyle mi dersiniiiz doktorumda erkeğe benzetti, kese vajinal ultrason Hayırlısı olsun bakalım birdahaki gidişimde cinsiyet netleşmezse atarim tekrar ultrason görüntümüzü
Teşekkür ederiiimKesede erkek o zaman hayırlısı olsun
https://imgyukle.com/i/uT4fuT4fdU
7+6 cinsiyet için imkansız mı
Senin resimler pek net değildi kuzum anlamadım benKimse yokmu acaba
Sali gunu gidicem 11 haftalik olucak ins doktor bi tahminde bulunmazsa atarim yineSenin resimler pek net değildi kuzum anlamadım ben
10+4 usgler tahmin edicem olursam erkek gibi ama en iyi 11 12 13 haftalar tekrar USG paylasinMerhaba bende çok merak ediyorum cinsiyetini resim ekleyeceğim umarım açılır tahminleri bekliyorum merakla
İlk resim 6 haftalıkken
diğerleri 11+2 günlükken 11+4 göründüEki Görüntüle 2675982 Eki Görüntüle 2675983 Eki Görüntüle 2675984 Eki Görüntüle 2675985
Net değil en iyi 11 12 13 haftalarbuda benim bidik:) 10+5 te vajinal ultrason cekilmisti. Sizce nedir cinsiyeti
Eki Görüntüle 2675832
10+4 usgler tahmin edicem olursam erkek gibi ama en iyi 11 12 13 haftalar tekrar USG paylasin