- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
Kız sanki başka USG de paylasinBana da bakın :) Eki Görüntüle 2674351
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sanki başka USG de paylasinBana da bakın :) Eki Görüntüle 2674351
Erkek gibi sankiIkra meyra 14 hafta ama görebilir misiniz 12. Haftadaki ultrasonu doktor vermedi sağolsun.
Erkeğe yatkın gibi 12_13 hafta USG de paylaşınMerhaba canım rica etsem tahmin yürütebilirmisin gerçi küçük 10+5günlük burda
Karından bakıldı ise kız sanki 11 12 13 haftalar olmalıBenim de bugün 7+3 tahmin alabilir miyim![]()
Doktorda erkek gibi ama net değil demişti kafam çok karıştı yaa poffff
Sen dr a guven canim onlar detayli goruyor biz sadece anlik ultrasondan tahmin yurutuyoruz bazen usg yaniltabiliyorDoktorda erkek gibi ama net değil demişti kafam çok karıştı yaa poffff![]()
İlk bebeğim olcak inşallah aslında benim ve eşim için farketmıyor ama sırf kaynanamın ve görümcemin dediği olmasın diye erkek olsun sussunlar diyorumSen dr a guven canim onlar detayli goruyor biz sadece anlik ultrasondan tahmin yurutuyoruz bazen usg yaniltabiliyor
Yazmamışım 11 +5Ikra meyra bana da yorum yapar mısın rica etsem
Kız sanki net değil USGIkra meyra bana da yorum yapar mısın rica etsem
Doktor Cok hareketli zor cektim dediKız sanki net değil USG![]()
Canım ben hamileyim acaba biri seni bana tavsiye etti 6 haftalikken cinsiyeti bilmissin sanırım eğer hamileysem bnde aticam sana usgKız sanki net değil USG![]()
Gebelik başlamış görünüyor kanda baktırCanım ben hamileyim acaba biri seni bana tavsiye etti 6 haftalikken cinsiyeti bilmissin sanırım eğer hamileysem bnde aticam sana usg
Kaç haftalık 11 12 13 haftalar olmalıBenim bebisime de bakar misiniz cok merak ediyorum.
Önden gidiyor 11+4 dedi doktorum ama cinsiyetiyle ilgili bisey soylemedi maalesef. Burda cok tavsiye eden olmus seni bende hemen sana sormak iatedim canim.Kaç haftalık 11 12 13 haftalar olmalı