Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net değil olursa 12 13 haftalar paylasinLütfen bana da yorum yapın 10+4 günlüğüz
Nub için 11 12 13 hafta olmalı sanki kız gibi boş görünüyor tabiki istediğim haftalar önemli benim içinMerhaba hanimlar ,
17 haftalik hamileyim dün randevda bebis cok hareketli oldugundan doktorumuz cinsiyetini göremedi . Tahmini oldugunu ama belli olmadan söylemeknistemedigini belirtti.
Bende tahmin rica ediyorumIkra meyra
Eki Görüntüle 2671430
Tesekkur ederim ogrenince soyleyecegim mutlaka merak ediyorum çok saglikli cocuklarimiz olsun hepimizin:)Erkek gibiolursa 12-13 hafta USG paylaşın
![]()
13 haftalliken bir ultrason foto su var ama orada hic bisi belli degil galibaNub için 11 12 13 hafta olmalı sanki kız gibi boş görünüyor tabiki istediğim haftalar önemli benim için
Kız gibi13 haftalliken bir ultrason foto su var ama orada hic bisi belli degil galiba Eki Görüntüle 2671642
Ay inshallahKız gibi![]()
Kız olabilirerken ama tahminde bulunur musunuz ?
Eki Görüntüle 2671702
teşekkürler :)Kız olabilir
Bence kızIkra ve melyy bunlar ilk ultrasonlarimiz 8 haftalik ama dr 9+3 dedi off biliyosunuz benim durumumu hele bakin lutfen belki anlasilir
Hadi ya desene 3.kiz geliyorBence kız
Karından ise yolk saç solda görünüyor buna göre erkek biliyorsun iyi 11 12 13 haftalarIkra ve melyy bunlar ilk ultrasonlarimiz 8 haftalik ama dr 9+3 dedi off biliyosunuz benim durumumu hele bakin lutfen belki anlasilir
Evet canim karindan mely kiz dedi ikram nub hic gorunmuyormu kiz sanki uzun bisey var gibi o nub degilmiKarından ise yolk saç solda görünüyor buna göre erkek biliyorsun iyi 11 12 13 haftalar
DeğilEvet canim karindan mely kiz dedi ikram nub hic gorunmuyormu kiz sanki uzun bisey var gibi o nub degilmi
Yolk saç solda görünüyorEvet canim karindan mely kiz dedi ikram nub hic gorunmuyormu kiz sanki uzun bisey var gibi o nub degilmi
Valla bende bilmiyorum neye gore soyledi kiz Insallah erkektir basima agrilar girdi Valla tabiki isyan etmiyorum Allah en hayirlisini bilir ama 2.kizimdan beri hep dua ettim kiz olursa yine cok sevicem iki kizima canimi veririm ama soyleki cok buyuk hayal kirikligi olacak bendeYolk saç solda görünüyor