- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.142
- 598
A Anneolmakmucize başka usgde istemiştim cnmKaç haftalık cnm sanki erkek emin olamadım başka usg de paylaş cnm dogum yaptınmı yapmışındır minnoş sen nasılsınız![]()
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A Anneolmakmucize başka usgde istemiştim cnmKaç haftalık cnm sanki erkek emin olamadım başka usg de paylaş cnm dogum yaptınmı yapmışındır minnoş sen nasılsınız![]()
Bir tek o vardi zaten bu gidisinde de dr %95 kiz demis dedim 1 haftada olsun sevindin kiz ama teselli olmadi simdi 4.kizini bekliyo cok istedi birde oglu olsun sezeryanli zorladi zaten ara vercem 4 5 sene sonra tekrar yapcam dedi bakalim artik hayirlisi
USG bakabilirmiyim kaç haftalık birdeBir tek o vardi zaten bu gidisinde de dr %95 kiz demis dedim 1 haftada olsun sevindin kiz ama teselli olmadi simdi 4.kizini bekliyo cok istedi birde oglu olsun sezeryanli zorladi zaten ara vercem 4 5 sene sonra tekrar yapcam dedi bakalim artik hayirlisi
Kiz diyince dr almamis akilli bi an cok uzuldum dedi erkek bekliyormus sokla istrmemis sonra cok pisman oldu Allaha isyan ettim dedi Allah affetsin dedi bencede isyan yikildi resmen akilli dur sorayim yinede varsa atsin bana atayim sanaUSG bakabilirmiyim kaç haftalık birde![]()
Atti canim bi bak hele Insallah dr yanilmistirUSG bakabilirmiyim kaç haftalık birde![]()
18+ da nub olmaz cnm baya büyükmüş Minnoş hayırlısı olsun ne güzel prenses geliyormuş rabbim korusunAtti canim bi bak hele Insallah dr yanilmistir
Aminn canim cok sagol18+ da nub olmaz cnm baya büyükmüş Minnoş hayırlısı olsun ne güzel prenses geliyormuş rabbim korusun![]()
Erkek
Yaa çıkıntı yukarı doğrumu sizce
Yorum yapabilecek kimse yok muİkra meyra benim bebeğimin cinsiyetine de yorum yapabilir misin
Bence evet ama 11 12 13 haftalar gerekliYaa çıkıntı yukarı doğrumu sizce![]()
Erkek gibiMerhaba herkese Ikra meyra bebegimin ultrosan fototsunu attim banada yorum yapabilir misin lutfen 11+3
İkra meyra benim bebeğimin cinsiyetine de yorum yapabilir misin
Net değil olursa 12-13 hafta tekrar paylaşınSelam arkadaşlar, biz de bugün 11+4 olduk. Cinsiyet tahmini alabilir miyiz ☺