- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibi
Ama nub için 11 12 13 haftalar olmalı sanırım bu 14-15 hafta gibi
Hayırlısı olsun canım saglikla gelsin Minnoşdoktor cinsiyeti gördüm dedi zaten canım sanırım nub 12. Haftadan sonra kayboluyor ve cinsiyet olusuyor. Eşimin kardeşine söyledi akşama bize süpriz hazırlıcak ama ben cok meraklıyım ilk cocugum oldugu için Senin tahminlerine güveniyorum bastan beri hep erkek dedin bakalım akşama öğrenicezz
KizzzEki Görüntüle 2669078 Eki Görüntüle 2669089 Eki Görüntüle 2669090
Kızlar tahminleri alalım nub prosu var dediler geldik.
Kafam karisti bunlarda da erkek gibi pipi gorunuyor sanki
Bildim ilk günden erkek dedim saglikla gelsinErkekmişşşş
Net değil USG sanki kız gibi başka USG varsa paylasinBende 12 haftalik hamileyim. Rica etsem benim ultrason fotomada bakarmısınız
ee ikra meyra yorum yok mu ? kızlar bir el atınEki Görüntüle 2669078 Eki Görüntüle 2669089 Eki Görüntüle 2669090
Malesef baska yok kiz istiyorum ins kızdırNet değil USG sanki kız gibi başka USG varsa paylasin
ikra bana da yorum yapar mısınErkek gibi
Benimde daha belli değil canım bayramdan sonrasına öğreniriz insallah
Eki Görüntüle 2669078 Eki Görüntüle 2669089 Eki Görüntüle 2669090
Erkek gibi
Buna göre kız tabi en iyi 11 12 13 haftalarCanım buda ablamın ultrasonu 8 haftalık tahminin nedirr
Kız gibi sankiikra bana da yorum yapar mısın
Teşekkürler ay inşallah merakla bekliyorum ben de nasıl anlasılıyorKız gibi sanki
Kiz ikra herkese dogru tahmin ediyon bana ikidir yanlisbenim bebege erkek demistin kiz dogurdum :) arkadasin bebegini attim onada sanki erkek gibi dedin 3 kizi vardi erkek bu bebek dedim dr bugun %95 kiz demis :) biraz buyusun karnimdaki minnosu aticam odaklan kiz bana biraz bebettom sonra hayal kirikligi buyuk oluyoKaç haftalık cnm sanki erkek emin olamadım başka usg de paylaş cnm dogum yaptınmı yapmışındır minnoş sen nasılsınız