dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Masallah canim allah nazardan saklasin bebisler buyudukce kendimizi daha bi anne gibi hissetmeye basliyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar bende fikrinizi almak istiyorum ancak foto ekleyemedim çok mmerak edıyorum ilk bebeğim :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende fikrinizi almak istiyorum ancak foto ekleyemedim çok mmerak edıyorum ilk bebeğim :)

Masallah canim allah nazardan saklasin bebisler buyudukce kendimizi daha bi anne gibi hissetmeye basliyoruz

Aminn inşallah:) ben genital nub için foto eklemeeye çalışıyorum ama ekleyemedim yardımcı olabilirmisiniz

Bu bebıs kıza cok benzıyor yaa :)

Ay ilk gittik büyük ihtimal kız dedi isim fln bulduk derken dün gittik pipisini görüyorum dedi şok olduk :) kordonu pipi mi sandı acaba fln demeye başladık :)) hayırlısı öncelikle tabi ama çok merak ediyorum...
Başka fikri olan var mı arkadaşlar???

Aminn inşallah:) yalnız ben foto eklemek istıyorum ama ekleyemıyorum yardımvı olabılecek varmı

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403440941.749454.jpg
Kızlarrr 13haftalık oldukk tecrübesi olanlar bizede tahmin yaparmısınız çok merak edıyorumnmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar..

Benim hamileliğim de bugün 12+5 oldu. ultrason fotografım 12+1 de çekildi. Doktorum birşey demedi, daha erken dedi. Siz ne diyorsunuz cinsiyet için?

$20140618_171810.jpg

bence kız canım

dr.um % 60 kıza benziyor dedi :) bakalım hayırlısı

lütfen bana da yorum bir şey anlamadım ben 10+6 günlük ama ultrasonda 11+1 çıktı

Eki Görüntüle 1164471 Eki Görüntüle 1164472 Eki Görüntüle 1164473

canım yaa çok anlamıyorum belli olmamış ama benim içime doğan KIZ :)

Kızlar biz de yorum istiyoruz lütfen:) cinsiyeti iki kontrolde farklı söyledi doktorumuz sizce ne??? 13+4 üz burda :KK66:

kıza benzio sanki

Rosechina..bence erkek

şimdiye kadar 3 kız 3 erkek dediler dr.um %60 kıza benzetti bu hafta da kontrolüm var bu dr.um ne dicek bakalım :)

kıza benzio sanki

Bende kız dedim dr.um iddia ediyorum erkek bu da pipisi dedi ama sonra da yanılmıyorsam fln de dedi... kızlar yorum istiyorummmmm lütfen :)

(buarada bi önceki kontrol de dr da %70 kız demişti)

Eklentiler

• $1403518173485.jpg
    $1403518173485.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
kızlar benimde 12. haftamda doktor erkeğe benziyor dedi fakat sonra üstüne iki kere daha gittik ancak durus pozisyonu yüzünden göremediler yani onaylanmadı sadece ilki erkeğe benziyor dedi..suan 18. haftamdayım fakat bir sonraki randevum onumuzdeki ayın sonuna verilmiş yani yine beklicem:KK43::KK43: foto atsam yorum yapabilecek olan var mıdır:KK16:

X