Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teyzeleri biziim içinde tahminde bulunur musunuzzzzz.......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimkinide yorumlarmısınız...11+6 yız. Eki Görüntüle 1162041
Masallah cnm erkek bnce çikintı dik bide bas popo uzunluk oranı erkek fikrine kapılmma ndn oldu
Çok teşekkür ederim 8 yaşında bir kızım var Allah sağlıklı versin inşallah ama erkek annesi olmayıda tatmak istiyor insan. Hayırlısı inşallah tekrar teşekkür ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
erkek erkek kesin...
Cnm o gozuken bacak deilse erkek sanırım kaç haftlıktı doktor bişe demedimi
Dr kesinlikle kiz dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Demekki o gozuken bacakmiş :)
Cnm bişe sorabilirmiyim bebegin ultrason olçumlerine gore haftası buyukmu kuçukmu çikiyor mesela benimki normalde 9+3 ama 10+1 çikiyor boyle
Benimkinide yorumlarmısınız...11+6 yız. Eki Görüntüle 1162041
Arkadaslar rıca edıyorum anlayanlar lutfen benım bebegıme de yorum yapın lutfen lutfen :)
erkek cnm bnm
Cnm benim sat ve usg ölçümleri birebir tutuyor galiba tam gününde yumurtam çatladı. Muhtemelen senin 4 gün önce çatlamış sağlıkla doğar inşallah Cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok cnm bnmde tam zamaninda çatladı ama benim bebek brz uzun olck galiba
evt bu resim icin erkek dedim cnm bnmm yukari bakio nub ucu
Canım bak bu orkıde hanımın koydugu foto yukardakı kız bebek ve benım foto aynı ona benzıyor ama : ) kırmızı gıbı olanlar benım fotom dıgerlerı orkıde hanımın kız bebek dıye koydugu fotolar bı bakabılırmısın..ayrıca arkadaslar anlayanlar benım fotomada yorum yapıverın rıca edıyorum lutfen lutfen lutfen :)
Eki Görüntüle 1162525
Buda benim bebisimn rsmi szce ne? Ben anlamiorm nub dan
Ykmu yorumluycak?