dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Teyzeleri biziim içinde tahminde bulunur musunuzzzzz.......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403180878305.jpg
    $1403180878305.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 79
Masallah cnm erkek bnce çikintı dik bide bas popo uzunluk oranı erkek fikrine kapılmma ndn oldu

Çok teşekkür ederim 8 yaşında bir kızım var Allah sağlıklı versin inşallah ama erkek annesi olmayıda tatmak istiyor insan. Hayırlısı inşallah tekrar teşekkür ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim 8 yaşında bir kızım var Allah sağlıklı versin inşallah ama erkek annesi olmayıda tatmak istiyor insan. Hayırlısı inşallah tekrar teşekkür ederim

Cnm bişe sorabilirmiyim bebegin ultrason olçumlerine gore haftası buyukmu kuçukmu çikiyor mesela benimki normalde 9+3 ama 10+1 çikiyor boyle

Cnm bişe sorabilirmiyim bebegin ultrason olçumlerine gore haftası buyukmu kuçukmu çikiyor mesela benimki normalde 9+3 ama 10+1 çikiyor boyle

Cnm benim sat ve usg ölçümleri birebir tutuyor galiba tam gününde yumurtam çatladı. Muhtemelen senin 4 gün önce çatlamış sağlıkla doğar inşallah Cnm

Cnm benim sat ve usg ölçümleri birebir tutuyor galiba tam gününde yumurtam çatladı. Muhtemelen senin 4 gün önce çatlamış sağlıkla doğar inşallah Cnm

Yok cnm bnmde tam zamaninda çatladı ama benim bebek brz uzun olck galiba

evt bu resim icin erkek dedim cnm bnmm yukari bakio nub ucu

Canım bak bu orkıde hanımın koydugu foto yukardakı kız bebek ve benım foto aynı ona benzıyor ama : ) kırmızı gıbı olanlar benım fotom dıgerlerı orkıde hanımın kız bebek dıye koydugu fotolar bı bakabılırmısın..ayrıca arkadaslar anlayanlar benım fotomada yorum yapıverın rıca edıyorum lutfen lutfen lutfen :)

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $image.jpg
    $image.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $image.jpg
    $image.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $image.jpg
    $image.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $image.jpg
    $image.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $image.jpg
    $image.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $image.jpg
    $image.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 68
Canım bak bu orkıde hanımın koydugu foto yukardakı kız bebek ve benım foto aynı ona benzıyor ama : ) kırmızı gıbı olanlar benım fotom dıgerlerı orkıde hanımın kız bebek dıye koydugu fotolar bı bakabılırmısın..ayrıca arkadaslar anlayanlar benım fotomada yorum yapıverın rıca edıyorum lutfen lutfen lutfen :)

En sondakı foto da orkıde hanımın koydugu erkek fotosu nubu nasıl yukarda benımkı paralel gelıyo gıbı

X