- 9 Aralık 2013
- 1.158
- 313
kızlar rica ediorummm bi bakım bebegım burda 11+4 ...yorumlarınızı 4 gözle bekliorummmmm
dilco canım çok dikkatli bakarsan küçük yukarı doğru bir çıkıntı var bacaklarının arasında bence erkek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar rica ediorummm bi bakım bebegım burda 11+4 ...yorumlarınızı 4 gözle bekliorummmmm
rosechina cok saol cnm allah ne muradin varsa versin....ben pek anlamama ragmen saatlerce bakmam sonucu erkege benzettim....esim o bacagi diyor.3 hafta var dr.gitmeme :)rabbım herkese yasatsın boyle telasları....
maalesef canım belli değil :) bende foto yüklemiştir ama bir yorum geldi sadece muayenemize daha var 15.haftaya yeni girmiş olucaz belli olur inşallah ya meraktan catlicam geçmiyor günler :)sizin bebeğinizin cinsiyeti belli mi
Eki Görüntüle 1142524 kızlar buda benim bebeğim 11hafta 6günlük lütfen bi tahminte bulunun ben anlamadım .
Pek anlamama ragmen bence erkekk..GONLUNDEN NE GECIYORSA RABBIM NASIP ETSIN
Bnmde bebegimin tahmini dogum tarihi 11 aralik seninde yanilmiyorsam.10 aralikti ayni gunlerde kalmisiz galiba :)ben d.bakirda oturuyorum ..
Oturdugum semtle hastane arasinda cok mesafe var ...esim olmadan gidemiorum esimde ogretmen sinav yogunlugu bitene kadar bana karisma diyorr ...ne zaman gidecegim belli deil..sence bebegimin cinsiyeti daha cok neye benziyor...senin cvpdan sonra birdaha yorumlara bakmayi dusunmuyorum..migrenim tuttu walla :)))
dilco bence senin kız..
rosechina bence seninki de erkek..
ben kıza benzettim benimde bebişim o şekilde kız dedi doktor hayırlısı olsun
rabbim hepimizin kalbine göre versin inş
dilco bence senin kız..
rosechina bence seninki de erkek..