- 15 Nisan 2014
- 415
- 123
Cnm senn nub gozukmuyor duz paralel ama resminde çok net deil belirtilerin ne yonde
Benmkinede bakarmisinz bi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm senn nub gozukmuyor duz paralel ama resminde çok net deil belirtilerin ne yonde
Benmkinede bakarmisinz bi
Cok siddetli bulantilarim olmadi yuzumde falan lekelenmede olmadi ama karnim sivri degil yayvan birazda popom buyudu
kizlarrrr benimki baya belli sanirim ama ben cikaramadm hala :) sizce cinsiyeti ne?Eki Görüntüle 1146300
Bi kaç foto daha lütfen yorumlar misiniz
Belirtilernde kız belirtileri sana ip ucu erkn hamilelikte bel agrısımı kasık agrısımı oldu belse erkek kasıksa kızz birde goguslerin çok buyuduyse kız bas agrın varsa erkek :)
Hakikaten uyuyo bel agrim olmadi hic genelde kasiklarimda hafif agrilar oldu goguslerimde kocaman oldu basim agrimadi bakalim doktor ne diycek.aslinda kiza benziyo dedi ama kesin degil deyince inanamadim.10gun sonra kesin bisey diycek.insallah kizdir cok istiyorum.tesekkur ederim bilgi icin :)
Cnm doktor kıza benziyor dediyse kızdır çunku onlar daha profosyonel işi onların biliolar sen kaç haftalıksın doktor onikinci haftada kıza benzio dediyse buyuk ihtimal kızdır çunku o haftadan snra bidaha nub çikmaz bnde hamileyim bi oglum var şimdiki dokuz haftalık bnde erkk hissedyrm bel agrısı bas agrısı erkek bebege dair hersey bnde mevcut ama belli olmuyr bi oglm daha olsun isterim bide tam yumurtlma gunumde hamile kaldım ama butun takvimler hep kız dio bklm hayırlısı
10+3 tük burada arkadaşlar bize de yorum yapar misiniz cinsiyet tahmini için
canım cevabin için teşekkür ederim. Sanki bacaklarini havaya kaldirmis poposu net görünüyor pozisyonu müsait aslında cikinti olsa görünmez miydi bilemiyorum ki ama cikinti bende göremiyorum kiz olabilir mi diyorsun yani canim doktora gitmeme 3 hafta var dahanub belli değil ama anlaşılmıyor. acaba kız mı?
Bana 12+3 ye bakti doktor su an 13+2 yim.ama kesin degil degisebilir dedi hepsi birbirine benzer bu haftada dedi o yuzden kafam karisti.Allah seninde gonlune gore verir umarim.bu arada kayseridemi yasiyosun?
kızlar mrb bende 10+4 teki usg fotosunu koyuyorum yorumlarsanız çook sevinirimm
ne olursa olsun hepimizin sağlıklı olsun :)
Eki Görüntüle 1147181
canım cevabin için teşekkür ederim. Sanki bacaklarini havaya kaldirmis poposu net görünüyor pozisyonu müsait aslında cikinti olsa görünmez miydi bilemiyorum ki ama cikinti bende göremiyorum kiz olabilir mi diyorsun yani canim doktora gitmeme 3 hafta var daha
Bnce erkk nubsa gordgm bide on haftalık bebek ne kadar buyuk masallah her tarafı net belli olsa olsa bole buyuk bi bebek anca erkek olur heralde masallah