- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
canim benim
ben kiz gibi dedim ama inan icime sinerek soylemedim onu cunki goruntu seninde dedigin gibi cok tuhaff
bak bacaklarinin hizasinda yukari dogru bi cikiklik var ona gore yorum yaparsak kesinlikleee erkekkk
ama asagida azicik bir cikinti daha goruyo gibiyim ona gorede kiz
yani yorumsuz
icini ferah tut insallah oglusun olur
alisveris icin ise daha coook zamanin olacakk bidahaki kontrol kacinci haftada §?
Kızlar benim bebişimide yorumlarmısınız cinsyeti 6 ekimde belli olacak ama merak ediyorum.
Eki Görüntüle 515506
Bu bugünkü ultrason 11+6
Eki Görüntüle 515408 benim kuzumuda yorumlar mısınız ?? resimlere göre kız gibi görünüyor
Kızlar benim bebişimide yorumlarmısınız cinsyeti 6 ekimde belli olacak ama merak ediyorum.
Eki Görüntüle 515506
Bu bugünkü ultrason 11+6
eveetttttt iste en kafa karistirici goruntulerrrrrr
normalde kiz gibi degilmi paralelllll
ama yooookk o kadar emin olamayiz ikinizin cikintisida yukardan basliyorrr
uzgunum kizlar yorum yapamiycammm(
ilk resim yabanci sitelerde cokkk sasirtan bir resim
onca kisi kiz diyor birde bakmislarki bebekkk erkekkkk
seninkide oyle canim bekleyip gorelim
Teşekkür ederim yorum için.Aslında ben muayene sırasında ultrasonda dr. bakarken bacak arasında karışık bir kabarıklık gördüm böyle düz bir çıkıntı değilde kalabalık bir kabarıklık göründü ama dr. brşey demeyince emin olamadım henüz erken diye bana öyle gelmiş olabilir dedim ama ultrasondaki izlenimim erkek gibiydi.6 ekimde belli olacak hayırlısı neyse o olsuın önemli olan sağlıklı olması zaten ilk bebeişim olacak gerçi ikinci de olsa farketmezdi ne olursa olsun çok sevinirim.eveetttttt iste en kafa karistirici goruntulerrrrrr
normalde kiz gibi degilmi paralelllll
ama yooookk o kadar emin olamayiz ikinizin cikintisida yukardan basliyorrr
uzgunum kizlar yorum yapamiycammm(
ilk resim yabanci sitelerde cokkk sasirtan bir resim
onca kisi kiz diyor birde bakmislarki bebekkk erkekkkk
seninkide oyle canim bekleyip gorelim
canımm ikimizin kide kıza benziyor
canım bide bebiş bacak arasını açtı tamamen hiç bişey yok dedi dr görünmüyo daha oluşmamış dedi..ama 12+1 görünüyor bu zamana kadar oluşmaz mı canım? pipi ille belli olur diye düşünüyorum o yüzdende kız diye sevindirik olduk bz
Teşekkür ederim yorum için.Aslında ben muayene sırasında ultrasonda dr. bakarken bacak arasında karışık bir kabarıklık gördüm böyle düz bir çıkıntı değilde kalabalık bir kabarıklık göründü ama dr. brşey demeyince emin olamadım henüz erken diye bana öyle gelmiş olabilir dedim ama ultrasondaki izlenimim erkek gibiydi.6 ekimde belli olacak hayırlısı neyse o olsuın önemli olan sağlıklı olması zaten ilk bebeişim olacak gerçi ikinci de olsa farketmezdi ne olursa olsun çok sevinirim.
bak simdi isler degisti eger bu haftadada cikinti yoksa cikmaz beklemeyin
dedim ya canim binlerce nub gordum
kafa karistirici olabiliyor
ama resmen kiz goruntusu sizinkiler paralell
hadi bakalim hayirli olsun kizin rabbim gonlunuze gore versin
canim resim bulanik azda olsa biseyler gorunuyor bence kiz bebegin
nub kayiplardaa((
cikinti paralell evet ama farkindaysan yukarda her ikisinede alistir :))
Kızlar selam 11+0 ultrason görüntümüzü ekliyorum doktorumuz cinsiyet ile ilgili henüz hiçbir yorum yapmadı bir de siz bakın bakalım :)
Eki Görüntüle 518336 Eki Görüntüle 518337 Eki Görüntüle 518338
maşallah bebişine,Allah nazarlardan saklasın inşallahçok hareketli miydi?bacaklar havada :)