dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

birde video izlerken su görüntü gözüme carpti sanki nub u gözukuyor gibi ama anlayamadim

Benim bebeğim 13+2 haftalik doktorum erkeğe benziyor ama net değil dedi yan duruyordu tam göremiyorum dedi sizce erkek midir

12+5 günlük ultrason görüntümüz.yukarı doğru nub var ama eşim kemiktir o diyor.kızlar yorum yapın lütfen.ilk bebeğimiz

Erkek bu ikinci resimde cok belli annesi

Bence erkege donecek nub gibi canim buyuk ama paralel duruyo

yorumlariniz icin tsk ederiz teyzeleri :) cinsiyeti belli oldugu zaman yazicam buraya gerci en erken daha iki ay beklemem gerekiyor almanyadayim doktorum 20.haftada söyleyecegini söyledi Nasip kismet bakalim hakkimizda hayirlisi insallah :)

yorumlariniz icin tsk ederiz teyzeleri :) cinsiyeti belli oldugu zaman yazicam buraya gerci en erken daha iki ay beklemem gerekiyor almanyadayim doktorum 20.haftada söyleyecegini söyledi Nasip kismet bakalim hakkimizda hayirlisi insallah :)

Kizlar benim bebisime yorum yokmu

Masal hic anlasilmiyo orasi karismis nub gorunmuyo bisi gorunuyo ama oda bacak gibi baska koy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…