dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Sizce benim bebişimin cinsiyeti ne?
$20131217_153552.jpg $20131217_153558.jpg

Eklentiler

• $20131217_153552.jpg
    $20131217_153552.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 82
  • $20131217_153558.jpg
    $20131217_153558.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
teyzeleri benim bebişime de bi tahminde bulunun yaa haylaz hiç pozisyon vermedi yine üstteki resim 14 haftalık son hali yüz üstü yattığı için ters koydum fotoyu bilerek alttaki iki tanesi de 12 haftalıkkenki hali

$img002.jpg

Canim resimleri yan koymusun telden ben ceviriyorum foto donuyo:) cok baktim bi tane yerde kiza benzettim digerlerinde goremedim bence kiz ama yinede belli olmaz cunku nub pek net gorunmuyo bakalim sonuc belli olunca haber verin bilebilmismiyiz bakalim
Doktorun daha iyi bilir tabi dr erkk dedigini sonradan gozeynep

Canım doktorum net değil dedi inşallah kızdır bir oglum var kiz istiyorm bu sefer ...sağlıkla tabiki..resimleri bi daha yukliym mi

[SUP][/SUP]
Bence sen baska bi doktra daha git canim kendi doktruna nezamn gidiceksin bidaha

kızlar nub ne demek?bende tam 12 haftalık hamıleyım,karnımdakı seyırmelerden herkes kız dıyor,sol tarafım seyremeye basladı gıdıklanıyo gıbıyım.doktora gıdıcem cuma gunu ıkıılı tarama ıın bakalım ne cıkacak. ınsan ne kadar merak edıyormus sımdı anlıyorum:)hepımıze hayırlı dogumlar.

[SUP][/SUP]

kızlar nub ne demek?bende tam 12 haftalık hamıleyım,karnımdakı seyırmelerden herkes kız dıyor,sol tarafım seyremeye basladı gıdıklanıyo gıbıyım.doktora gıdıcem cuma gunu ıkıılı tarama ıın bakalım ne cıkacak. ınsan ne kadar merak edıyormus sımdı anlıyorum:)hepımıze hayırlı dogumlar.

Nub popoya paralel yada dik duran daha tam olgunlasmamis cinsiyeti bizde anlamaya calisiyoz onceden acisina bakarak

Selam kızlar bu nub nasıl anlaşılıyorki benim ultrasonlarada bakabilirmisiniz biz 21+4 olduk hala kesin değil cinsiyeti doktorumuz çok saçma bir sebebe bağlı olarak %80 tahminde bulundu bebeğim göstermiyor cinsiyetini :KK43:

X