- 10 Ekim 2013
- 251
- 3
- 34
bide bu var digerlerindede hiç görünmüyo umarım görebilirsiniz
İkinci koudugun resim gorunmuyor ilkte cok kucuk yakinlastirarak cek annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide bu var digerlerindede hiç görünmüyo umarım görebilirsiniz
yokmu bilgisi olannn
yokmu bilgisi olannn
Kızlar benim miniğime yorumunuz nedir? SAT'a göre 11+4'tük ama 12+4 çıktık. Doktorumun bir tahmini oldu aslında ama bakalım sizin fikriniz ne?
Eki Görüntüle 886165
Bebişimin başka pozlarını da koyayım, belki onlar daha net gelir :)
Eki Görüntüle 886376 Eki Görüntüle 886377
şekerim burası ne güzzel bir yermiş insan fikir sahibi oluyor bakalım seninkine ne dicekler
Hehe evet çok güzel buras
aynen tatlım kaydettim bile ay hadi inşallah bakalım
şekerim burası ne güzzel bir yermiş insan fikir sahibi oluyor bakalım seninkine ne dicekler
Kızlar benim miniğime yorumunuz nedir? SAT'a göre 11+4'tük ama 12+4 çıktık. Doktorumun bir tahmini oldu aslında ama bakalım sizin fikriniz ne?
Eki Görüntüle 886165
Canim aslunda nubu gorunmuyo yuzu cok tatli masallah kiz gibi
Sağol tatlım yaa :) Aslında doktorumuz bacak arasına 5 dk kadar baktı. Yavrum çırpınıp duruyordu :) Doktorumuz da kıza benzetti. Ama heves etmeyin, belki erkektir de daha organı oluşmamıştır, bir dahaki sefere kesin söyleriz dedi. Ama 12+4 üz, cinsiyetimiz çoktaaan belirginleşmiştir di mi? [/Q
Canim yinede 16 haftada soyluyolar kesin cinsiyeti goruntu guzel olursa yuksek ihtimal uzernden bu haftada soyler Allah gonlundekini versin ilkmi
Canim yinede 16 haftada soyluyolar kesin cinsiyeti goruntu guzel olursa yuksek ihtimal uzernden bu haftada soyler Allah gonlundekini versin ilkmi
kızlar benim bebeğimede bakın sizce kızmı erkekmi
12. haftanın içinde gidiyorum 11+3 günlüküm
Eki Görüntüle 892993 Eki Görüntüle 892994 Eki Görüntüle 892995