dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar benim miniğime yorumunuz nedir? SAT'a göre 11+4'tük ama 12+4 çıktık. Doktorumun bir tahmini oldu aslında ama bakalım sizin fikriniz ne? :KK31:

$20131206_180535.jpg

Canim aslunda nubu gorunmuyo yuzu cok tatli masallah kiz gibi

Sağol tatlım yaa :) Aslında doktorumuz bacak arasına 5 dk kadar baktı. Yavrum çırpınıp duruyordu :) Doktorumuz da kıza benzetti. Ama heves etmeyin, belki erkektir de daha organı oluşmamıştır, bir dahaki sefere kesin söyleriz dedi. Ama 12+4 üz, cinsiyetimiz çoktaaan belirginleşmiştir di mi? :KK31:

Sağol tatlım yaa :) Aslında doktorumuz bacak arasına 5 dk kadar baktı. Yavrum çırpınıp duruyordu :) Doktorumuz da kıza benzetti. Ama heves etmeyin, belki erkektir de daha organı oluşmamıştır, bir dahaki sefere kesin söyleriz dedi. Ama 12+4 üz, cinsiyetimiz çoktaaan belirginleşmiştir di mi? :KK31:[/Q
Canim yinede 16 haftada soyluyolar kesin cinsiyeti goruntu guzel olursa yuksek ihtimal uzernden bu haftada soyler Allah gonlundekini versin ilkmi

Canim yinede 16 haftada soyluyolar kesin cinsiyeti goruntu guzel olursa yuksek ihtimal uzernden bu haftada soyler Allah gonlundekini versin ilkmi

Ben ilk bebeğimi ağustosta 8 haftalıkken kaybettim canım, o kaybı sayamam tabiki. Dolayısıyla ilk bebeğim olacak hayırlısıyla :KK16:

Doktorum bebişimin bacak arasını yaklaştırıp 5 dk kadar baktı ve kıza benzettiğini söyledi. Heveslenmeyin ama dedi. İnsan ister istemez yine hevesleniyor yaa, kesin olmasa da bi fikir alınca :)

teyzeleri benim minigim icinde tahminde bulunurmusunuz? 12.haftadayiz doktorum suan daha cinsiyeti belli degil dedi ama ben sanki minik bir cikinti görüyorum erkekmis gibi :KK1: Gerci hos boyle net bir sey olsaydi doktorum söylerdi diye de düsünmeden edemiyorum. Bu zamana kadar hep kiz hissettmistim hemde cok yogun bir sekilde, sizce erkek düsüncesine kendimi alistirmalimiyim :KK49: $ultraschall 4.jpg $ultraschall3.jpg

X