- 28 Eylül 2010
- 1.093
- 1
Tesekkur ederiz teyzesiBence erkek cnm.benimkine benzettim.bacaklarla govdenin birlestigi yerdeki beyazlik pipi sanirim.
Doktor da erkege benziyo dedi
Ben ohlusum diye sevmeye basliyim o zaman :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederiz teyzesiBence erkek cnm.benimkine benzettim.bacaklarla govdenin birlestigi yerdeki beyazlik pipi sanirim.
Tesekkur ederiz teyzesi
Doktor da erkege benziyo dedi
Ben ohlusum diye sevmeye basliyim o zaman :)
Eki Görüntüle 814524
kızlar 16 haftalık hamıleyım bu resımde 12 haftalık haftaya gıdıp cınsıyetı oğrenıcem sızce cınsıyetı nedır?
Cnm bana erkek gibi geldi.
Eki Görüntüle 813546 Eki Görüntüle 813546
merhabalar yüklemeyi başaramadım sanırım ama eğer başardıysam nohut a da bakar mısınız?? (bebeğe herkes nohut diyo da:))
rica etsem belli oluyorsa bi bakabilir misiniz??? gerçekten çok merak ediyorum...
Bu goruntulerde kac haftalik cnm
Eki Görüntüle 814373 Eki Görüntüle 814375 Eki Görüntüle 814378 Eki Görüntüle 814381 merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.12 haftalık hamileyim konuyu okuyunca dayanamadım yükledim resimleri.bakarmısınız sizce ne olabilir bebişimin cinsiyeti
9+3 günlük..... 10 haftalık demişti doktor........umarım belli oluyodur :))))
Cnm cok erken daha
bu haftalarda erkekte de kizda da goruntu ayni olurmus.benimki 12.haftada bile kiz gibi dedi dr.14.haftada netlesti erkekmis megersem.
erkeğe benziyor gibi :)Eki Görüntüle 808469 Eki Görüntüle 808470
sizce bizim bebeğimizin cinsiyeti nedir?tahminlerinizi bekliyorum.
Mrb benimle aynı tarihte hamiş olmuşun senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu? Benim kini 12.hafta gitmiştim 2hafta sonra tekrar geldiginde söylerim dedi dr'um..