Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkekkkkkkkk hemde buyuk olasilikla
aaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu erkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkk
yuppppiiii yuppiiiiiiii
yuppppiiii yuppiiiiiiii
nerde bu egemmm kizzzz
gelsede bi haber etseeeeeeee ayyyy nasil seindim nnasil sevindimm anlatamammm varyaa yuregim kipir kipirr
dedim bu egemin bebegimi sokkk oldummm
nerde bu egemmm kizzzz
gelsede bi haber etseeeeeeee ayyyy nasil seindim nnasil sevindimm anlatamammm varyaa yuregim kipir kipirr
bunalıma girdi yaa napsın canım benim enson sormuştu 16 damı gitsem acaba diye
bunalıma girdi yaa napsın canım benim enson sormuştu 16 damı gitsem acaba diye
canim yaaa sende gordunn erkek dimii ne kaa dik nubu rabbimm nolurrrr ne olurrrr
canim yaaa sende gordunn erkek dimii ne kaa dik nubu rabbimm nolurrrr ne olurrrr
geldiii bacımm evt ben hep erkek dedim zaten
nerde bu egemmm kizzzz
ALLAH razı olsun gülüm ağlıyorum sevinçten ben acile gitmiştim bir tane stajer devlet hastanesi olduğu için cinsiyet söylemedi bacak arası verin dedim,verdi onu yükleyeyim akşam bakın inşallah yaradanım.rüyamda ultrasonla bakılıyor ilk dünyalar güzeli bir kız oluyor sonra çirkin mi çirkin bir erkeğe dönüşüyordayıma benziyor
sizden bir yorum daha bekliyorum burda 13+1 sata göre ultrasonda 14+3 üz merakla bekliyorum
ALLAH razı olsun gülüm ağlıyorum sevinçten ben acile gitmiştim bir tane stajer devlet hastanesi olduğu için cinsiyet söylemedi bacak arası verin dedim,verdi onu yükleyeyim akşam bakın inşallah yaradanım.rüyamda ultrasonla bakılıyor ilk dünyalar güzeli bir kız oluyor sonra çirkin mi çirkin bir erkeğe dönüşüyordayıma benziyor
canimmm ne olur bak bu kadar sevinme yinede hazirlikli ol ikisinede
bak ben sonra cooook uzulurum
alttada bi cikinti var ama ben onu testis olarak yordum
yani hic bu sekilde bi kiz bebege denk gelmedimm eltimin bebegide boyleydi
hani nerde nerde koy bekliyom fotoyuu
acilmiyor resim
canimmm ne olur bak bu kadar sevinme yinede hazirlikli ol ikisinede
bak ben sonra cooook uzulurum
alttada bi cikinti var ama ben onu testis olarak yordum
yani hic bu sekilde bi kiz bebege denk gelmedimm eltimin bebegide boyleydi
hani nerde nerde koy bekliyom fotoyuu
Canım işteyim eve gidince koyucam ,hadi inşallah ALLAHIM sana en güzel haberleri yaşatsın inşallah.
canim gozukmuyorr baska yokmu
alıntı yapamıyorum 215.sayfadayız 11. haftada kız ama erkeğe dönebilir demiştin
tekrar bakarsan çok sevinirim.
ay hadi inşallah benim de içimden değişecek gibi geçiyor
bekliyoruz egem