canım hayırlı olsun, benimde bir kızım var inan ben 2 hatta 3 kızı olanları kıskanıyorum çok şanslısın, kalbinden geçen farklı olsada senin canın kız erkek artık önemini yitiriyor, ama biliyorum malesef çevrenin etkisi bizi evladımıza sevinememe durumuna kadar getiriyor, benimde 2. yolda inan dr erkek deyince hemen söledim eşimde herkese söylemiş özellikle kendi tarafına hani sevinsinler kız olunca verdikleri tepki malum yok ama inan kimse hiç bir şey demedi yahu hamileliğimi doğru düzgün tbrk bile etmediler, haberleri yokmuş ki eşim cinsiyetine kadar söylemiş haberimiz yoktu hamileliğinden diyorlar, tek iyi tarafı kimse bana cinsiyetini sormuyor çok sesizler:)) anlamadım sevindiler mi sevinmediler mi, bense bu erkek olarak sağlıcakla doğarsa 2. kız için bu sefer bebek düşünüyodum ama eşim istemiyor yeter diyor bende de 2. kız hayal oldu, taby drlar yanılmadılarsa cinsiyeti konusunda, inşallah sağlıklı herşeyi tastamam hayırlı akıllı bir evlat olsunda, boşver erkek olmuş kız olmuş en ufak kusuru olsa ALLAH c.c muhafaza inan 7 tane oğlun olsun ne fayda benim erkek kardeşim problemli olduğu için inan bunun ne olduğunu biliyorum, işte ozaman gerçekten çok zor çevrenin söyledikleri alayları dahada zor.