Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah olmuştur görünüyomu acaba resim ?
ben daha öncede resmi görünce kesin erkek yorumu yapmıştım tabiy konu sahibi gelince o doğrusunu söyleyecektir, bir arkadaş nub yok demiş bende yukarda gördüğüm şeyi erkek genital organına benzettim ayağa yada kordana benzemiyor, tıpkı erkek nubuna benziyor yinede orkdm gelsin yanılır olsamda benim fikrimce erkek, hayırlısı olsun canım hakkında
ay hadi inşallah benim de içimden değişecek gibi geçiyor
bekliyoruz egem
inşallah canım ALLAHIM tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Orkiş bunu verdi ama sanki göbek kordonu gibi sanki yukarıya doğru ip gibi uzanıyor.
ortasını çizdim ama uzantısı var Sana anlatmıştım hatırlamayabilirsin kızıma doktaor 20 haftaya kadar erkek demişti onun için önce ALLAHA sonrada doktordan çok sana güveniyorum
fotoğraf0017.jpg (31.7 KB (Kilobyte))
bncede erkek cnm bnmmm yuregini ferah tutOrkiş bunu verdi ama sanki göbek kordonu gibi sanki yukarıya doğru ip gibi uzanıyor.
ortasını çizdim ama uzantısı var Sana anlatmıştım hatırlamayabilirsin kızıma doktaor 20 haftaya kadar erkek demişti onun için önce ALLAHA sonrada doktordan çok sana güveniyorum
yuppppiiii yuppiiiiiiii
canım benim çok sağol.sen ne zaman nub yükleyeceksin?Kızımla ultrason totoğraflarını karşılaştırıyorum da nubu anlamıyorum ama kesenin şekli duruşu hep aynı hep kız diyorum
bncede erkek cnm bnmmm yuregini ferah tut
bncede erkek cnm bnmmm yuregini ferah tut
ben bu resimden hiçbişey anlamadım bacım neresi,ne çözemedim
apis arasindan cekmis yatutarsa cnm droratda gorunen sey nub
canım benim çok sağol.sen ne zaman nub yükleyeceksin?Kızımla ultrason totoğraflarını karşılaştırıyorum da nubu anlamıyorum ama kesenin şekli duruşu hep aynı hep kız diyorum
bana biraz daha beklicez
Orkiş bunu verdi ama sanki göbek kordonu gibi sanki yukarıya doğru ip gibi uzanıyor.
Eki Görüntüle 686447
bir kez daha deneyeyim yüklemeyi, fotoğrafın boyutu büyük geliyo yapamadım bir türlü
Yorum için teşekkür ederim canım @ORKDM ne diyor acaba? 3 hafta sonra öğrenicem inşallah.. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin, gönlümüze göre versin kızlaar..
Eki Görüntüle 686335
orkidemm oglannnnnnnn diyorrrrr
bu senede hep erkek yahuu hani banaaa