- 16 Kasım 2012
- 593
- 97
Ben de yorumlarınızı bekliyorum kızlaaaarrr..:26:
Eki Görüntüle 677868
Ben pek anlamam ama seninki bana kiz gibi geldi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yorumlarınızı bekliyorum kızlaaaarrr..:26:
Eki Görüntüle 677868
Heheh ben de hiç anlamam ama seninkini kıza benzettim..
Hehehehe hadi ns.benim gonlumdekide o ama hayirli sagliklisini versin Rabbim.senin gonlun hangisinden yana?
Eki Görüntüle 677954
Eki Görüntüle 677955
Eki Görüntüle 677956
Eki Görüntüle 677957
orkişim canım kardeşim bu son resmi bunda nasıl?h kız olduğu belli mi hiç anlamıyorum
Kizlar yokmu yorum yapan catladim sabahtan beri
Canım bence kız bebek. Ama uzman arkadaşlar cevap versin biz anlamadan atıyoruz
hüsnacım
yanılma payıyla birlikte kızzzzzzzzzz diyorum.ben de pek anlamam ama nub küçük ve paralel sanki senin dr un ne dedi sen kaç haftadasın?
Eki Görüntüle 677954
Eki Görüntüle 677955
Eki Görüntüle 677956
Eki Görüntüle 677957
orkişim canım kardeşim bu son resmi bunda nasıl?h kız olduğu belli mi hiç anlamıyorum
Dun gittik doktora 12+4du.daha olusmamis ama kiza benzettim dedi biz cok israr edince.15 gun sonra gel kesin belli olsun dedi..doktorlar daha keseden anliyomus aazindan kiz ciktiysa kiz bencede
Hehehehe hadi ns.benim gonlumdekide o ama hayirli sagliklisini versin Rabbim.senin gonlun hangisinden yana?
evet çok haklısın.bi de senin 3.ymüş.bu konuda daha da hassas olman çok doğal.ben de çok hassasım valla.erkeklerin içinde büyüdüm.(ERKEK KARDEŞLERİM)hepsi çok iyi efendi, saygılı çocuklar ama ne iş yaparlar ne yemek yaparlar, her şeyi önlerine isterler.yani her anlamda bi kızkardeş eksikliğini hep duydum hala da duyarım..
teselli edilmekten ziyade umutların kırılması daha kötü bence...her teselli eden kötü niyetli olmayabilir..demek ki ilgi duymuş değer vermiş ki teselli ediyor...ama senin 3. çocukmuş anlayabiliyorum başkalarının hiç düşünmeden söyleyeceği bazı sözler insanı gerebiliyor elbet...
evet hele ki daha kız der demez kesin üzülmüştür diyerek teselli etmeler beni geriyor.genelde de hemen hemen tanıdığım herkesin birer oğlu var,daha sonraki bir zamanda amaaaaan kızımda var oğlumda ,daha çocuk düşünmüyorum deyip geriniyolar pişkin pişkin.yinede bir kinaye ,bir havalanma seziliyor.benim oğlum da olsa kızımda yorum yapmazdım yaptıkları gibi.
çok aNLamaDIĞIMI BAŞTAN SÖYLEYEYİM DE Canımbenim kini de yorumlarmısınızzz lütfenn...
Eki Görüntüle 677954
Eki Görüntüle 677955
Eki Görüntüle 677956
Eki Görüntüle 677957
benim kini de yorumlarmısınızzz lütfenn...