- 16 Temmuz 2007
- 256
- 1
-
- Konu Sahibi DERYARXIXM
Acaba madem amniyosentez isteyecekti ikili test riskli çıkar çıkmaz neden istemedi doktorun? Üçlü testin normal çıkmış, bu sorun olmadığı anlamına gelmez mi? Çok ilginç bir durum, bence başka bir doktora daha danış.
canım benimde ikili testim riskli ense kalınlığım kalın çıktı ben üçlü testi yapmadan bayramdan sonra amniyosentez yaptıracam peki senin ense kalınlığın nasıl çıktı bide kan değerlerinide yaz istersen buraya ikili testinkileri ama...
benimd e2li testim 1:243 çıkmış. sınır değer 1/250. 3lü yapmadan amniyosentez diyor. 30 yaşındayım. yani çok da riskli grupta yer almıyorum. kesinlikle 3lü yapmadan amniyosentez yaptırmam. özel hastaneye gidiyorum. biraz para için gibi geliyor bana. Allah hepimize yardım etsin.
Acaba madem amniyosentez isteyecekti ikili test riskli çıkar çıkmaz neden istemedi doktorun? Üçlü testin normal çıkmış, bu sorun olmadığı anlamına gelmez mi? Çok ilginç bir durum, bence başka bir doktora daha danış.
Şimdi daha iyi anladım canım, madem istemişler o halde amniyosentez yaptırman kesinlikle gerekli. Ama canını sıkma, inşallah sonuçların temiz çıkar. Stres yaptıkça bebeğin de etkileniyor bunu unutma. İçini ferah tutmaya çalış ve her şeyin yoluna gireceğini düşün, iyi bayramlar canım...odette cim dr istedide ben başka dr lara gittim hepsi farlı bişey söyledi,en son gittiğim dr bana üçlü test yaptırdı oda korkulaca bişey yok dedi.üst düzey ultrasona girince benden amniosentez istediler.bende devlet hastanesinde tıbbı genetik doktoruyla konuştum oda 3 ,4 hafta içinde yaptırmam gerektiğini söyledi.:uhm::uhm
Şimdi daha iyi anladım canım, madem istemişler o halde amniyosentez yaptırman kesinlikle gerekli. Ama canını sıkma, inşallah sonuçların temiz çıkar. Stres yaptıkça bebeğin de etkileniyor bunu unutma. İçini ferah tutmaya çalış ve her şeyin yoluna gireceğini düşün, iyi bayramlar canım...