DR sizden de Amniosentez istedi mi?...

amniosentez yaptırıp bebeğini kaybeden varmı?

• evet

OY: 2 33,3%
  • hayır

OY: 4 66,7%

• Ankete Katılan
    6

DERYARXIXM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
256
1
arkadaşlar ben 20haftalık gebeyim:CüvCüv:.ikili testim bozuk çıktı,3lü testim iyi çıktı buna rağmen dr'um benden amniosentez istedi.bende devlet hastanesin den gün almak için gittim fakat bayram haftası çok doluymuş.sıra vermediler.ne yapacağımı şaşırdım .doktor birde bebeğin 2 hafta geri olduğunu söyledi.dua edin neolur::Saruboceq:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
canım benimde ikili testim riskli ense kalınlığım kalın çıktı ben üçlü testi yapmadan bayramdan sonra amniyosentez yaptıracam peki senin ense kalınlığın nasıl çıktı bide kan değerlerinide yaz istersen buraya ikili testinkileri ama...

Acaba madem amniyosentez isteyecekti ikili test riskli çıkar çıkmaz neden istemedi doktorun? Üçlü testin normal çıkmış, bu sorun olmadığı anlamına gelmez mi? Çok ilginç bir durum, bence başka bir doktora daha danış.

evet ya bana da tuhaf geldi ense kalınlığı falan nasıldı?belki emin olmak için istemiştir CADIARZU

benimd e2li testim 1:243 çıkmış. sınır değer 1/250. 3lü yapmadan amniyosentez diyor. 30 yaşındayım. yani çok da riskli grupta yer almıyorum. kesinlikle 3lü yapmadan amniyosentez yaptırmam. özel hastaneye gidiyorum. biraz para için gibi geliyor bana. Allah hepimize yardım etsin.

canım ense kalınlık,1mm ben bitane doktora gitmedimki ikilitesttrn sonra,özel hastanelerde 4 doktora gittim.sonra geçen haftada amniosentez için devlet hastanesinden gün almaya gittim.bayram haftası doluyuz dediler sıra vermediler.ne yapcamı bilmiyom sadece dua ediyorum:Saruboceq:

ikili testeki sonuçlar
freebeta hcg:6,730
backrisk:1717
adjusted risk:102
kısaca riskli olanları yazdım ultrason riski falan onlar normalin altında dedi doktor

benimde ikili teste sorun çıkınca başka özel hastanede üçlü test yaptırdım ordaki doktor korkulacak bişey yok normal değerin altında dedi.geçen hafta taramaya girdim üst düzey ultrasona dr bana bir anormallik olduğunu söyledi ve devlet hastanesinde amniosentez yaptırmamı söledi.bende 25 yaşındayım:CüvCüv:..a.sa.sbebişim şu anda 20 haftalık zaten:ecrin_bebek:

Son düzenleme:

odette cim dr istedide ben başka dr lara gittim hepsi farlı bişey söyledi,en son gittiğim dr bana üçlü test yaptırdı oda korkulaca bişey yok dedi.üst düzey ultrasona girince benden amniosentez istediler.bende devlet hastanesinde tıbbı genetik doktoruyla konuştum oda 3 ,4 hafta içinde yaptırmam gerektiğini söyledi.:uhm::uhm

Şimdi daha iyi anladım canım, madem istemişler o halde amniyosentez yaptırman kesinlikle gerekli. Ama canını sıkma, inşallah sonuçların temiz çıkar. Stres yaptıkça bebeğin de etkileniyor bunu unutma. İçini ferah tutmaya çalış ve her şeyin yoluna gireceğini düşün, iyi bayramlar canım...

sağol canım sanada iyi bayramlar.bende bebeğim için sakin olmaya çalışıyorum:CüvCüv:

arkadasim benimde bu sali günü CVS yapilacak.amiyosentez den bir önceki islem.cumarteside sonucumu alacagim insallah iyi cikar artik herseyin hayirlisi diyorum.ense kalinligi 2,8 mm cikti ikili kan testi sonucumda 1:482 cikti.bunu yaptirmazsam saglikli bir hamilelik gecirebilecegimi düsünmüyorum kafamin rahat olmasi icin hic düsünmeden test yapilmasini istedim.insallah hepimiz iyi sonuclarla döneriz.

arkadaşlar inanın bu durumu düşünmekten uyuyamıyorum. dr. bana sonuçları telefonda söyledi. yaşınızdan dolayı amniyosentez yapalım dedi. 34,5 yaşınız dedi ama ben 30 yaşındayım. sizin testlerinizde kendi yaşınızdan başka bir yaş yazıyor mu? Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

benımde ıkılım rısklıydı uclum Allah a sukur normal cıktı... yasım 23 ense kalınlıgı normaldı burun kemıgı olusumu normaldı ve doktor amnıyosenteze gerek yok hersey normal dedı bana...

ben arife günü yaptırdım amniyosentezi ve sonucum temiz çıkmış... o kadar mutluyum ki.. bence doktor tavsiye ediyorsa düşünmeden yaptırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…