Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin nasıl geçiyor umarım her şey yolundadırAllah nasip ederse cumartesi günü transferim olacak
Transferimi oldum ikinci günümdeyim bungünSizin nasıl geçiyor umarım her şey yolundadır
Aminnn inşallah. Siz ne durumdasınızSımsıkıııı tutunsunlar inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Benim daha ikinci adetimde karar verilcek henüz ilk adetimi olmadımAminnn inşallah. Siz ne durumdasınız
Kaç embriyo donduruldu sizin kaçıncı günde donduruldular acabaBenim daha ikinci adetimde karar verilcek henüz ilk adetimi olmadım
Transfer negatif mi sonuçlandıŞu an için hiçbir şey yok her şey baştan başlayacak ama öncekiler üçüncü gün embriyosuydu
Çok pahalı bir doktor onuda yaptıralım bunu da yaptıralım emin olmak için herseyi yapalım. 3.000 tl ye çekilen hsg yi 5.500 nakit elden verdil. Vergi yok makbuz yok fiş yok aldığı para yasal olabilir ama ahlaka aykırı. Hem devleti kandır hem insanı kandır. Başka bir arkadaşa da historoskopi cerrahi işlemi için 20.000 tl doktor ücreti istemiş 5.000 tl de hastaneye verilecekmiş. 20.000 tl havadan.sanki beyin ameliyatı yapacak amk. 5500 tl ye medikal Point te yaptırmış. Yaptıracak olan fiyatları sorsun
Yaaa neden ki sebebi ne şerife hanım ne diyoEvet 3 defa yaptık tutmadı bu 4. Olacak
Yaşınız kaç bide yanlış anlamazsanız sorun neydi sizdeİnanki sebep yok şokta zaten şerife hanım