Eki Görüntüle 2123875 Öncelikle herkese iyi günler bundan yaklaşık 6 ay önce Nişantaşı’nda Serhat Tuncer’e Göğüs Protez Ameliyatı oldum. Görüşme başındaki anlaşmamızda Derialtı ve Damla Profil Protez için anlaştık. Çünkü ğöğüs yapım kas altına uygun değildi. Görüşmeden bir gün sonra ameliyata alındım , doktoruma özellikle defalarca deri altı ve damla profil protez istediğimi vurguladım bu konuşma sırasında eski yardımcısı ve beraberimde gelen arkadaşımda vardı. Ameliyattan çıktığımda inanılmaz bir ağrı ve baskı hissediyordum. Sebebinin ilk ameliyatım olduğunu ve doktorumun söylenilenden biraz daha büyük protez taktığı için olduğunu söylediler. Protez kutularımı istediğinde biz kutu vermiyoruz dediler kendimde olmadığım için protez kartını arkadaşıma vermişler. Sağ göğsümde sabaha kadar durmadan kanama oldu ve direnlerin çıkacağı zaman kalmasını kanamamın hala devam ettiğini söylememe rağmen dinlemeyip çıkardılar yoksa hastahaneden çıkamazsınız dediler . Bu süreçte doktorun derialtı ve damla protez koyduğunu sanıyordum , eve gittiğimde yaklaşık 1 ay boyunca arkadaşlarımın yardımı ile yatıp kalktım , doktoruma sorduğumda ilk ameliyatın çok normal dedi. Daha sonra 2 defa doktor kontrolüne gittim göğsümün istediğim gibi olmadığını yuvarlak ve yukarıda durduğunu söylediğimde daha yeni , derin esnedikçe şekil alacak dedi . İlerleyen süreçlerde arkadaşlarım ğöğsümün hiç deri altı ve damla protez gibi durmadığını söylediğinde bende artık şüphe duyup kontrol etmek istedim . Protez kartını bulup incelediğimde Yüksek Profil Yuvarlak Protez taktığını ve başka doktor kontrolüne gittiğimde kas altı olduğunu öğrendim . Kendisine mesaj attığımda ben kas altı yapmıyorum dedi ama benimki kas altı diyince gülerek daha yeni mi anladın demeye başladı . 2 hafta boyunca doktorumla görüşmeye çalıştım ama bana hiç geri dönüş yapmadı en sonunda tehditvari konuşmaya başlayınca görüşme ayarlayıp beni yanına çağırdı . Durumu anlattığımda inkar etti ve sen özellikle kas altı istemişsin peki neden damla protez takmadınız dediğimde para az vermişsin bende o yüzden yaptım dedi. Ne olacağını sorduğumda düzeltirim ama para alırım demeye başladı , bende kendisine güvenmedigimi ve ameliyat parasını iade etmesini başka bir doktora ameliyat olduktan sonra gerekirse protezleri tekrar ona iade edeceğimi söylediğimde para filan vermem git kime şikayet edersen et diyip beni odada yalnız bırakıp çıkıp gitti. Şuan göğüslerim kas altı olduğu için en ufak bir kasılmada tabiri caizse taş gibi oluyor ve yukarıda duruyor ve beni bilgilendirmediği için 1 ay ağrı içindeydim. Bu konu hakkında ne yapabilirim kendisine dava açmak istiyorum bu konuda bilgi sahibi olan veya yardımı dokunabilecek tanıdıkları olanlar varsa lütfen geri dönüş yapabilirlerse çok sevinirim , hepinize teşekkür ederim