Dr. Serhat Tuncer Şikayet

Ne yapabilirim ?

• Dava açmak ?

OY: 22 88,0%
  • Uzlaşmaya gitmek ?

OY: 4 16,0%

• Ankete Katılan
    25
Bana da biraz öyle geldi ama yine de iyi düşünmekte istiyorum , doktorumun gizli bir hayranı fake bir profilden instagramda ki bir yazıma nerdeyse özel hayatıma kadar yazıp Beni ifşa etmeye çalıştılar ama yine de iyi düşünmek istiyorum

Özel hayatınızı nasıl bilebilirler :KK57: bu çok etik dışı bir durum , konunuzu baştan beri takip ediyorum aslında ama ne yazacağımı bilemedim o yüzden yazmamıştım . Ki siz doktorunuz hakkında herhangi bir rahatsız edici cümle dahi kurmamışsınız , sadece yaşadığınız durumu anlatmışsınız bundan daha doğal birşey Yok.

Her doktorun çok başarılı ameliyatları vardır mutlaka ve meslekleri de çok zor o yüzden saygım sonsuz . Fakat bir sorun yaşandığında da yapılan işin arkasında durabilmeli. Bu olay tamamen doktor dışı nedenlerden de kaynaklanabilirdi doktor hatası da olabilirdi . Aslında amaç burda herhangi bir suçlu bulmak değil mağduriyetin giderilmesi. Fakat sonradan olaylar öyle gelişiyor ki nasıl oluyorsa hastalar suçlu oluyor ! Ben sonucunuzu göremedim ama her ne olursa size söylenmesi gerekiyordu diye düşünüyorum .

Öncelikle herkesin ameliyatı aynı olacak diye bir kaide yok, ben kendi yaşadıklarımı yazdım ve bana karşı olan tavırlarını yazdım bana attıkları Mesajlar dahi hepsi duruyor estyetik cerrahi derneği , tabipler odası ile mailleşmerim devam ediyorum verilen sözün tutulmadığına dair davamı açtık zaten umarım sorun yaşamasın ileride , geçmiş olsun şimdiden .
O kadar üzüldüm ki canım benim ya büyük hayal kırıklığı o acıdan sonra bir gelişme var mı ? Ben kendisiyle görüştüm hatta ameliyat olacaktım o kadar ilgisiz davrandı ki vazgeçtim iyi ki vazgeçmişim doktorum ne plenalama yaptıysa ameliyat öncesi ona uydu kartım kutularım hepsi duruyo ne demek az para verdin Yani anlaşmasaydı o fiyata o zaman bence hakkını ara sonuna kadar

bende okudum ve durumunuza çok üzüldüm gerçekten..doktorun tavrı çok çirkin profosyelellik dışı ne demek az para verdin o yüzden böyle oldu yuhhh artık ya :skandal:

son durum nedir sağlık açısından ne durumdasınız ??

Eki Görüntüle 2123875 Öncelikle herkese iyi günler bundan yaklaşık 6 ay önce Nişantaşı’nda Serhat Tuncer’e Göğüs Protez Ameliyatı oldum. Görüşme başındaki anlaşmamızda Derialtı ve Damla Profil Protez için anlaştık. Çünkü ğöğüs yapım kas altına uygun değildi. Görüşmeden bir gün sonra ameliyata alındım , doktoruma özellikle defalarca deri altı ve damla profil protez istediğimi vurguladım bu konuşma sırasında eski yardımcısı ve beraberimde gelen arkadaşımda vardı. Ameliyattan çıktığımda inanılmaz bir ağrı ve baskı hissediyordum. Sebebinin ilk ameliyatım olduğunu ve doktorumun söylenilenden biraz daha büyük protez taktığı için olduğunu söylediler. Protez kutularımı istediğinde biz kutu vermiyoruz dediler kendimde olmadığım için protez kartını arkadaşıma vermişler. Sağ göğsümde sabaha kadar durmadan kanama oldu ve direnlerin çıkacağı zaman kalmasını kanamamın hala devam ettiğini söylememe rağmen dinlemeyip çıkardılar yoksa hastahaneden çıkamazsınız dediler . Bu süreçte doktorun derialtı ve damla protez koyduğunu sanıyordum , eve gittiğimde yaklaşık 1 ay boyunca arkadaşlarımın yardımı ile yatıp kalktım , doktoruma sorduğumda ilk ameliyatın çok normal dedi. Daha sonra 2 defa doktor kontrolüne gittim göğsümün istediğim gibi olmadığını yuvarlak ve yukarıda durduğunu söylediğimde daha yeni , derin esnedikçe şekil alacak dedi . İlerleyen süreçlerde arkadaşlarım ğöğsümün hiç deri altı ve damla protez gibi durmadığını söylediğinde bende artık şüphe duyup kontrol etmek istedim . Protez kartını bulup incelediğimde Yüksek Profil Yuvarlak Protez taktığını ve başka doktor kontrolüne gittiğimde kas altı olduğunu öğrendim . Kendisine mesaj attığımda ben kas altı yapmıyorum dedi ama benimki kas altı diyince gülerek daha yeni mi anladın demeye başladı . 2 hafta boyunca doktorumla görüşmeye çalıştım ama bana hiç geri dönüş yapmadı en sonunda tehditvari konuşmaya başlayınca görüşme ayarlayıp beni yanına çağırdı . Durumu anlattığımda inkar etti ve sen özellikle kas altı istemişsin peki neden damla protez takmadınız dediğimde para az vermişsin bende o yüzden yaptım dedi. Ne olacağını sorduğumda düzeltirim ama para alırım demeye başladı , bende kendisine güvenmedigimi ve ameliyat parasını iade etmesini başka bir doktora ameliyat olduktan sonra gerekirse protezleri tekrar ona iade edeceğimi söylediğimde para filan vermem git kime şikayet edersen et diyip beni odada yalnız bırakıp çıkıp gitti. Şuan göğüslerim kas altı olduğu için en ufak bir kasılmada tabiri caizse taş gibi oluyor ve yukarıda duruyor ve beni bilgilendirmediği için 1 ay ağrı içindeydim. Bu konu hakkında ne yapabilirim kendisine dava açmak istiyorum bu konuda bilgi sahibi olan veya yardımı dokunabilecek tanıdıkları olanlar varsa lütfen geri dönüş yapabilirlerse çok sevinirim , hepinize teşekkür ederim

kendisine kombin amelyat olmayı düşünüyordum su an vazgectim benden yana en az 25 bin kaybetti. doktor gibi degil tuccar gibi davranmak uzun vadede daha cok kaybettirir. size gecmis olsun

Çok üzüldüm. Geçmiş olsun ve hakkınızı kesinlikle arayın. Tüccar mantığı ile yaklaşmak hiç etik değil. Madem ki parayı az buldu neden başta bu fiyata yapmam demiyor. Oldukça ahlaka sığmayan çirkin bir durum. Tekrardan çok geçmiş olsun

uzak durulması gereken bir şahıs..

bakın cerrah değil doktor bile demiyorum, sadece şahıs diyorum..

tribünlere oynayan bir nalbant..

bunun sınıf arkadaşı da kendisi gibi enkazdır ( ibrahim aşkar)

kısacası sabıkalı kişiler, her 5 kişiden 4'ünü biçerler..

Eki Görüntüle 2123875 Öncelikle herkese iyi günler bundan yaklaşık 6 ay önce Nişantaşı’nda Serhat Tuncer’e Göğüs Protez Ameliyatı oldum. Görüşme başındaki anlaşmamızda Derialtı ve Damla Profil Protez için anlaştık. Çünkü ğöğüs yapım kas altına uygun değildi. Görüşmeden bir gün sonra ameliyata alındım , doktoruma özellikle defalarca deri altı ve damla profil protez istediğimi vurguladım bu konuşma sırasında eski yardımcısı ve beraberimde gelen arkadaşımda vardı. Ameliyattan çıktığımda inanılmaz bir ağrı ve baskı hissediyordum. Sebebinin ilk ameliyatım olduğunu ve doktorumun söylenilenden biraz daha büyük protez taktığı için olduğunu söylediler. Protez kutularımı istediğinde biz kutu vermiyoruz dediler kendimde olmadığım için protez kartını arkadaşıma vermişler. Sağ göğsümde sabaha kadar durmadan kanama oldu ve direnlerin çıkacağı zaman kalmasını kanamamın hala devam ettiğini söylememe rağmen dinlemeyip çıkardılar yoksa hastahaneden çıkamazsınız dediler . Bu süreçte doktorun derialtı ve damla protez koyduğunu sanıyordum , eve gittiğimde yaklaşık 1 ay boyunca arkadaşlarımın yardımı ile yatıp kalktım , doktoruma sorduğumda ilk ameliyatın çok normal dedi. Daha sonra 2 defa doktor kontrolüne gittim göğsümün istediğim gibi olmadığını yuvarlak ve yukarıda durduğunu söylediğimde daha yeni , derin esnedikçe şekil alacak dedi . İlerleyen süreçlerde arkadaşlarım ğöğsümün hiç deri altı ve damla protez gibi durmadığını söylediğinde bende artık şüphe duyup kontrol etmek istedim . Protez kartını bulup incelediğimde Yüksek Profil Yuvarlak Protez taktığını ve başka doktor kontrolüne gittiğimde kas altı olduğunu öğrendim . Kendisine mesaj attığımda ben kas altı yapmıyorum dedi ama benimki kas altı diyince gülerek daha yeni mi anladın demeye başladı . 2 hafta boyunca doktorumla görüşmeye çalıştım ama bana hiç geri dönüş yapmadı en sonunda tehditvari konuşmaya başlayınca görüşme ayarlayıp beni yanına çağırdı . Durumu anlattığımda inkar etti ve sen özellikle kas altı istemişsin peki neden damla protez takmadınız dediğimde para az vermişsin bende o yüzden yaptım dedi. Ne olacağını sorduğumda düzeltirim ama para alırım demeye başladı , bende kendisine güvenmedigimi ve ameliyat parasını iade etmesini başka bir doktora ameliyat olduktan sonra gerekirse protezleri tekrar ona iade edeceğimi söylediğimde para filan vermem git kime şikayet edersen et diyip beni odada yalnız bırakıp çıkıp gitti. Şuan göğüslerim kas altı olduğu için en ufak bir kasılmada tabiri caizse taş gibi oluyor ve yukarıda duruyor ve beni bilgilendirmediği için 1 ay ağrı içindeydim. Bu konu hakkında ne yapabilirim kendisine dava açmak istiyorum bu konuda bilgi sahibi olan veya yardımı dokunabilecek tanıdıkları olanlar varsa lütfen geri dönüş yapabilirlerse çok sevinirim , hepinize teşekkür ederim
Merhabalar uzun zaman olmus ama bende 12 nisana serhat tuncere meme ameliyatı olucam bana 350 cc kas altı yuvarlak slikon dedi. Suan sizin yorumu görünce cok tedirgin oldum. Görme sansım varmı? Nasıl oldugunu

uzak durulması gereken bir şahıs..

bakın cerrah değil doktor bile demiyorum, sadece şahıs diyorum..

tribünlere oynayan bir nalbant..

bunun sınıf arkadaşı da kendisi gibi enkazdır ( ibrahim aşkar)

kısacası sabıkalı kişiler, her 5 kişiden 4'ünü biçerler..
Merhaba neden böyle dediniz bende kendisine ameliyat olacağım😏

Ben ameliyatımı serhat beyde oldum benim gibi bir çok arkadaşımda oldu meme estetiği ben çok memnun kaldım herşey istediğim gibi oldu ağrım yok denecek kadar azdı 2 haftam doldu bugün evet çok fazla konuşan bir dr değil kendisi Sadece nasıl istediğimi sordu bende söyledim sonrasında kendimi emanet ettim iyikide yaptırmışım diyorum....

Su an kotu anilarim aklima geldi :KK43: 12 yil once Serhat Tuncere revizyon Burun ameliyati olmustum . Kendisi burnumu mahvetti Hala Bugun Revizyon icin doktor arastiriyorum ve kimseye guvenemiyorum onun yuzunden. Ameliyat oncesi bircok soz vermisti . Ameliyat oncesi gorusmede kaburgamdan kikirdak alip burnumu onaracagini soylemisti. Bunu ameliyatta yapmadi . Eski burnumdaki ters V sorunu Hala devam ediyor . Zaten Ameliyat Cok kisa surmustu. Cikar cikmaz burnumu begenmemistim ve Bir sorun oldugunu anlamistim.

Araştırma döneminde görüşmüştüm bu doktorla yanılmıyosam kozyatagındaydı.Ama bu anlattıklarına inanamadım cok cok geçmiş olsun ya nasıl bi öyle bi böyle derler.Ben ameliyattan cıktıgımda ben söylemeden verdiler kutuları koymuslar yanıma gerçekten inanamadım hakkını ara sonuna kadar

bu arada konu sahibi önceden arastirdimi bu doktoru bilmiyorum ama Serhat Tuncer bilindigi gibi isini kötü yapan ve cok fazla hastasini mahveden doktorlardan bir tanesi. Yakin zaman öncede yurtdisindan bir doktorun resimleri caldigi ortaya cikti. Hatta o doktor kendisini bizzat internetten rezil etti.
Kesinlikle uzak durulmasi gereken doktorlar zaten Serhat Tuncer, Hasan Findik, Altan Yücetas, Fatih Dagdelen

bunun gibi cok daha fazla isim var hastasinin hayatini kaydiran

Iyi arastirin ! Birbirinize bu sürecte destek olun unutmayinki sizde ayni yollardan gectiniz inancinizla ve en önemlisi vicdaninizla örtüsmeyen ne susmalarda nede konusmalarda bulunun.

X