Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana gülüşümü geri verdigi için sewgili doktor'um Serhat TUNCER' e çok çok teşekkür ediyorum:)...

Kızlar,
Serhat Tuncer'e email yoluyla foto gonderdiginizde ne kadar surede tasarım yapıp size geri gonderiyor?Ben defalarca foto gonderdim ama cevap yazmadı ,en son fotolarda mı sorun oldugunu sordum ,fotoların nasıl olması gerektiğini yazmış ,ben de öyle çekip yine gönderdim ama hala tasarım gondermiş değil.

Son düzenleme:

canım bana fotoğraf yollaadığım akşam yollamıştı belki bana öyle denk gelmiştir ben de şaşırmıştım hızlı olduğu için

evet arkadaşlar bu aralar cok yoğunmuş gecenlerde uğramıştım hayli yoğun; bence randevu alıp gidin...

Kızlar konuyu atlamışım kusura bakmayın ameliyat için 3000$ istenmişti ama benden bazı nedenlerden dolayı 1500$ alındı...Gözüm kapalı tavsiye ediyorum...

kızlar, serhat beye burun ameliyatı olanlar fotoğraflarını bana yollayabilir mi. gerçekten bunu görmeyi çok istiyorum :Saruboceq:

ewett kıslaarrrr fotolarınısı göremiorum bndeee bakabilirmiyiz yada özelden falan gönderebilirmisiniz??????????

çok geçmiş olsun birdbeak çok üsüldüm senin adına umarım durum geçicidirr yada nebiliim şişlikler falandan dolayı sana öyle geliodur henüz amelıyat olmamış biri olarak bnde serhat beyi düşünüorum aslında ama senin yazdıklarını okuyunca soru işaretleri oluştu kafamda bn ankaradayım ve ankarada bir plastık cerrahla görüştüm aklıma yatmıştı ancak burda serhat beyle ilgili yazılanları okuyunca kararım serhat tuncerden yana oldu şimide bi soru işareti oldu bnde napcam bilmiorum... ama bnce sen bi sure beklee durumda belki değişiklikler gözlenir yani iileşme sürecin daa uzundur falan belki????

ya haklısın cnm çünkü amelıyat olmadan önce dr araştırmasında d.run yaptıkları örnekelre bakıoruz ve ona göre karar werıoruz.. serhat bey baya ii die duymuştm yaptğı burunları bnnde senın gibi beendim die kararım o yönde oldu ama bnim ilk amelıyatım olcak ve senın dediin gibi bnım burunumuda kötu yapmıcak anlamına gelmıoo ki zaten korkutan da bu oljuoo amelıyatla ilgili... ama sööle bişe de var dr.ların yaptıgı her amelıyat her estetilk küsel olmicak nekadar başarılıda olsalar başarısız çalışmalarıda olabılır ama iştee böölee düşünülmüo amelıyat öncesı.... ufffff zor karar wermek falan... senin içinde umarım herşe istediin gıbı olurr

ben de ameliyatımın 5. ayındayım ve arkadaşlarım burnuma bayılıyoo:) bende revizyon olmuştum....

ewet paschar forumdan okudugum kadarıyla senınde burnun çok küzel olmuş ama bn fotoları göremedimm sadce bambamın fotosunu gördumm.. foto gösterebilirmisin?? mrk ettimm...

ewet paschar forumdan okudugum kadarıyla senınde burnun çok küzel olmuş ama bn fotoları göremedimm sadce bambamın fotosunu gördumm.. foto gösterebilirmisin?? mrk ettimm...

beni bu konuda affet cnm ama foto eklemem imakansız=( fakat doktorla görüşmeye gittiginde benide sorabilirsin ismim irem=))

Son düzenleme:
kızlar 5. ayında burnum fikriniz olması açısından ekledim...

Eklentiler

• $IMG_1954aa.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…