- Konu Sahibi irma
-
Arkadaşlar bu burun ucu şişliğine açıklık getirirmisiniz?Kimi okusam burun ucum şiş diyor...nasıl bir şişlik ki sizi mutsuz ediyor .Yani önceki burnunuzdan daha mı büyük duruyor,ameliyattan sonra nelerle karşılaşacamı öğrenmek istiyorum sadece,3 hafta oldu sanırım paschar senin inan bu halini görmek çok istiyorum.Ameliyat soonrası hali hayal edemiyorum merakım sadece burnun 6 ay sonraki hali diil...Teşk
lütfen makul olun arkadaşlar her ameliyat bir risktir biz bu riskleri göze alıp ameliyat oluyoruz. hiçbir doktor size bu ameliyatda yuzde yuz başarılı olurum diye bir imzalı belge sunmaz.
kızlar merhaba...ben de Barış Çakır'a ameliyat olmaya karar vermiştim..hatta gidip görüştüm bile.ama Serhat bey hakkındayaptığınız olumlu eleştirileri okuyunca bir de ona gitsem mi diye düşünmeye başladım.
Paschar senin adına çok sevindim..yeni burnunun güle güle kullan canım.biliyorsun benim de senin gibi revizyon olacak.vaktin olduğunda serhat beyle ilgili detaylı görüşlerini bekliyorum canım...Yaptığı burunlara baktım da tam istediğim gibiler..ikinci ameliyatı olacağım için daha seçici olmalıyım galiba..
Aslında Barış Beydi kararım ama hep bir bahane oldu erteledim..belki de her işte bi hayır vardır..:))))
arkadaşlar ben yarın ameliyat oluyorum şans dileyinnnn:)
kızlar merhaba...ben de Barış Çakır'a ameliyat olmaya karar vermiştim..hatta gidip görüştüm bile.ama Serhat bey hakkındayaptığınız olumlu eleştirileri okuyunca bir de ona gitsem mi diye düşünmeye başladım.
Paschar senin adına çok sevindim..yeni burnunun güle güle kullan canım.biliyorsun benim de senin gibi revizyon olacak.vaktin olduğunda serhat beyle ilgili detaylı görüşlerini bekliyorum canım...Yaptığı burunlara baktım da tam istediğim gibiler..ikinci ameliyatı olacağım için daha seçici olmalıyım galiba..
Aslında Barış Beydi kararım ama hep bir bahane oldu erteledim..belki de her işte bi hayır vardır..:))))
arkadaşlar ben yarın ameliyat oluyorum şans dileyinnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?