Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben gittiğimde siz zannedersem yuvarlak burunlar yapıyorsunuz ama ben cok top gibi bir burun istemiyorum dedim o da bana salt yuvarlak yapmadığını ne cok yuvarlak ne cok köşeli ikisinin ortası hatlar yaptığını söyledi artık görücez:)

ebrusenko maşaallah burnun gerçekten çook güzel olmuşş.. serhat bey yaa görüşmedim konuşmadım ama içim ısındı valla:lepi: artıkk herkes için hayırlısı diyeliim..

bigidicigiiim...tesekkur ederim..a.s..tabii ki elimden geldigince yardimci olmaya calisirim arkadasim..doktorum bana sadece artistik ve gosterisli bir burun mu yoksa dogal bir sey mi istiyorsun diye sordu..ben de dogal istedigimi soyledim...zaten beraber orneklere bakiyorsunuz...once fotograflarinizi cekiyor...sonra beraberce karar veriyorsunuz...benim burnum Meryl Streep in burnuna benziyordu..sırnaşık şey..ince kemikli idi..(.genelde ince kemikli olanlar cok sansli oluyorlarmis bu konuda...)...ha sadece petek dincoz un ki gibi bir burun istemedigimi soyledim... kaydirigubbakcemile3kimse anlamasin dedim...ve dilegim gerceklesti binlerce sukurler olsun...:Saruboceq:...darisi tum isteyenlerin basina.....:teytey:

Canım maşallah çok güzel olmuş,Serhat bey yuvarlak hat çalışıyor artık kesin anlamış oldum harikaa:)ama birde önden görebilme imkanımız olursa bizi çok mutlu edeceksin,litfen:)hihoyyyt
tamam tatlim merak etme gonderdim birtane bulup umarim yardimci olur...:)) yerimseniben

Eklentiler

• $nosee.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 57
ebrusenko maşaallah burnun gerçekten çook güzel olmuşş.. serhat bey yaa görüşmedim konuşmadım ama içim ısındı valla:lepi: artıkk herkes için hayırlısı diyeliim..
tesekkur ederim canim...seninde dedigin serhat bey bir numara bence de ...a.s...

Teşeşkkür ederim,önden resim içinde:).çok güzel duruyor,artık sıra silbaştanda sonra inş ben olurum çalıştıım için izin almam biraz güç bakalımmm:)

ebrusenko ben de aynen böyle düşünüyorum en korktugum şey petek dinçz ile fnda ararın burnu gibi olması :) birisi çok küçük, diğeri de uzun ince gidiyo.. pinokyo gibi bi görünüm olmasından çok korkuyorum bu arada Meryl Streep'in burnuna baktım aslında pek kötü görünmüyo ama yine de senin bu iki resmini gördükten sonra öyle bi burunu pek de suratında düşünemedim :) eminim sen de eski burnunu unutmuşsundur bile :) güle güle kullannn

slm kızlar ben hiç burnum şöyle olsun falan demedim:) beraber bir kaç tasarım yaptık birini beğendim sadece şunu söyledim kemeri alınıp doğal görünsün diye büyük bırakılmış ya da kalın kalmış bir burun istemiyorum dedim burada birçok arkadasın fotosu var çünkü kemer gitmiş ama burun eskisinden daha geniş hale gelmiş o da beni anladığını söyledi yüzüme yakışacak en güzel burnu yapacağını söyledi ben de bu ameliyatı iyi ki olmuşun dedirtin dedim başka da bişey demedim acaba birkaç örnek burun fotosu götürüp şöyle istiyorum desem mi kararsız kaldım çünkü biraz da doktora bırakmak gerektiğini düşünüyorum kime neyin yakışacağını en iyi kendileri bilir diye ama ne yapsam?

silbaştan sana tasarladığı profili aldınmı nasıl birşey tasraladınız görebilirmiyiz

silbaştan sanırım 3 gün sonra ameliyat olacak artık tasarımını değil yeni güsel burnunu görüces inşallah :)

17sine erteledim:) bakalım hemen belli olmaz sonucu 6 ay beklemek lazım bu arada heyecanlanmaya başladım korkuyorum ağrım vs.. olabilir diye....

Heyecanlanma çok güzel olacak eminim ben,etrafımda bu kadr yaptıran varken şüphe artık duymamaya başladım.Bu arada ben görüşmeye gittiğimde meral kaplanın fotosunu göstermişti.Oda Serhat tuncere olmuş.Haberiniz olsuun

ewet cnm bende görmuştum meral kaplanda burnunu serhat beye yaptırmış, birde benim burnum orjinaaaaaal diye ortalıkta gezmiyomu=))))))

17sine erteledim:) bakalım hemen belli olmaz sonucu 6 ay beklemek lazım bu arada heyecanlanmaya başladım korkuyorum ağrım vs.. olabilir diye....

tatlım korkmana gerek yok inan:) benim agrı eşigim cok düşük tür sinek ısırsa çıglık atarım o derece, ama serhat beyin ameliyatında sıfır agrı ve sıfır morarmam oldu.ben endişe edicek bişi oldugunu düşünmüyorum...

Paschar güzel olmuş ama burnu dimi:)Senin nasıl geçiyor iyileşme sürecinnn,ben işten 5 gün izin alabilceğim 5 gün sonunda ne vaziyette oluyorsun bilgilendirirsen sevinirim.

Paschar güzel olmuş ama burnu dimi:)Senin nasıl geçiyor iyileşme sürecinnn,ben işten 5 gün izin alabilceğim 5 gün sonunda ne vaziyette oluyorsun bilgilendirirsen sevinirim.

cnm herşey olagan seyrinde dewam ediyo ama benim cilt yapım nedeniyle burun ucum şiş ona uzuluyorum sadece, gecicek biliyorum ama ben sabırsızım galiba biraz=). 5. gun burnunda alçı olur diye tahmin ediyorum cnm ben morarmadım yuzum şişti ama 5. gun yuzdeki şişlerin kalmıyo merak etme cnm

Merhaba kıslaar en yakın zamanda fotolarınızı bekliyorummmmm :) bu arada dilemgizin burnunu gördüm ve onu da çok beğendim o da barış çakıra yaptırmış iyice kararsızlaştım :) en iyisi bire bir konuşmak olacak snırım doktorlarla.. ne kdr zormuş ya karar vermek

ben artık sadece Serhat tuncerin yaptıklarınabakmaya karar verdim,nede olsa hepsini o yapıyor daha çok beğendimi göstrip böyle istiyorum dicem sonunda:)):))

ben siz söyleyince baktım da meral kaplanın burnuna hiç begenmedim cok düz bir burun olmamış mı sizce?zaten son 4 günüm heyecanlıyım ve korkuyorum ve de şimdi o burnu görünce daha cok korkmaya başladım

cnm bence bir kisinin burnunu begenip begenmemekle karar verme, herkesin yapısı ve istegi farklıdır, doktor da ona göre yapmıstır o nedenle korkma bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…