- Konu Sahibi irma
-
bigidicigiiim...tesekkur ederim..a.s..tabii ki elimden geldigince yardimci olmaya calisirim arkadasim..doktorum bana sadece artistik ve gosterisli bir burun mu yoksa dogal bir sey mi istiyorsun diye sordu..ben de dogal istedigimi soyledim...zaten beraber orneklere bakiyorsunuz...once fotograflarinizi cekiyor...sonra beraberce karar veriyorsunuz...benim burnum Meryl Streep in burnuna benziyordu..sırnaşık şey..ince kemikli idi..(.genelde ince kemikli olanlar cok sansli oluyorlarmis bu konuda...)...ha sadece petek dincoz un ki gibi bir burun istemedigimi soyledim... kaydirigubbakcemile3kimse anlamasin dedim...ve dilegim gerceklesti binlerce sukurler olsun...:Saruboceq:...darisi tum isteyenlerin basina.....:teytey:ebrusenko cesaretinden dolayı kutluyorum seni. silbaştan ve bizim için de iyi bi cesaret örneği oldun :) burnun çok güzel maşallahçok doğal ve çok şirin görünüyo ya. :asigim: serhat beye gittiğinde nasıl bi tasarım yaptınız? kavisli olmasını mı istedin ya da istemediklerin nelerdi? yardımcı olursan çok sevinirimmm
tamam tatlim merak etme gonderdim birtane bulup umarim yardimci olur...:)) yerimsenibenCanım maşallah çok güzel olmuş,Serhat bey yuvarlak hat çalışıyor artık kesin anlamış oldum harikaa:)ama birde önden görebilme imkanımız olursa bizi çok mutlu edeceksin,litfen:)hihoyyyt
tesekkur ederim canim...seninde dedigin serhat bey bir numara bence de ...a.s...ebrusenko maşaallah burnun gerçekten çook güzel olmuşş.. serhat bey yaa görüşmedim konuşmadım ama içim ısındı valla:lepi: artıkk herkes için hayırlısı diyeliim..
Heyecanlanma çok güzel olacak eminim ben,etrafımda bu kadr yaptıran varken şüphe artık duymamaya başladım.Bu arada ben görüşmeye gittiğimde meral kaplanın fotosunu göstermişti.Oda Serhat tuncere olmuş.Haberiniz olsuun
17sine erteledim:) bakalım hemen belli olmaz sonucu 6 ay beklemek lazımbu arada heyecanlanmaya başladım korkuyorum ağrım vs.. olabilir diye....
Paschar güzel olmuş ama burnu dimi:)Senin nasıl geçiyor iyileşme sürecinnn,ben işten 5 gün izin alabilceğim 5 gün sonunda ne vaziyette oluyorsun bilgilendirirsen sevinirim.
ben siz söyleyince baktım da meral kaplanın burnuna hiç begenmedim cok düz bir burun olmamış mı sizce?zaten son 4 günüm heyecanlıyım ve korkuyorum ve de şimdi o burnu görünce daha cok korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?