Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba paschar mutlu olduğuna çok sevindim siz mutlu olunca biz de rahatlıyoruz karar aşamasına biraz daha yaklaşıyoruz :) Resimlerini ben de çok merak ediyorum ama arkadaşlık sitelerinde dolaşma gibi bi durum varsa albümünü özelleştir ve arkadaş olarak eklediğin kişilere göster sadece.Diğer amaçlarla gelenler görmesinler. Umarım eklediğinde bize de haber verirsin. Serhat beyin yaptıgı burun tarzı gerçekten güzel sen de memnun olduguna göre nasıl bişi oldugunu hemen hemen tahmin edebiliyorum

Canım bi de karar verme aşaması nasıl oldu? sen revizyon ameliyatı olmuşsun geçmiş mesajlarına baktım da. Ben biçok doktor araştırıyorum istanbuldan ama her araştırdığımda fikrim değişiyo. şuan barış çakır ve serhat tuncer arasında takılıp kaldım. işte bu doktora ameliyat olmalıyımm diyebilme cesareti nası geldi size o kadar doktor arasından ? etkili olan şey yüzyüze konuşmanız mı oldu ya da resimlere bakarak mı oldu? barış çakırla görüştün mü hiç?
Mutlu sağlıklı günler diliyorum.

Son düzenleme:

cnm benim bir arkadaşımın burnunu yapmış fakat biz kızın burnunu dogal sanıyoduk bi gun konuşurken estetikle ilgili bir konu acılınca bana neden sormuyosunuz benimde burnum estetik diyince şok olduk serhat tuncer yaptı dedi böle küçük haif kalkık hafif kavisliydi doktorunu cok övdu ki zaten görunen köy kılavuz istemez:) bu sitede bambamın burnuda cok guseldi. gittim görüştüm ve tarih aldım...benim bugun 10. gunum tabiki cok şiş.... onun dışında bi problem yok. ben bu sitede cok foto gördum ama öle ayılıp bayıldıgım bi burun görmedim acıkcası. belkide beklentilerim yüksek dir bilmiyorum=) walla serhat beyle görüşmede öle diger doktorlar gibi 3 5 saat sizle sohbet ediceni falan sanmayın o sadece istedginiz burun olurmu olmazmı nedenleriyle birlikte acıklar o kadar. zaten ne demişler; ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz=)...

pardon cnm barış beyi sormuşsun atlamışım. hayır barış çakırla görüşmedim. onun tarzı bana pek uygun diildi onun içi görüşme ihtiyacı hissetmedim. ama barış beyinde hastaları kendisinden cok memnun.

slm kızlar ben 15 gun sonra ameliyat olacağım kendisine bana destek veren tüm arkadaslara teşekkür ederim şans dileyin:)

Paschar bilgilendirdiğin içinn çokkk teşekkür ederimm benim de sitede en çok bambam'ın jizemuu'nun burunları çok hoşuma gitmişti. ikisinin ameliyatını da serhat bey yapmış. geçen gün doktor beye mail atmıştım mailime de cevap verdi gerçekten güveniyorum daha görüşmeden. Önce yazın ameliyat olabilir miyim bunu öğrenicem sonra gerisi gelir inş. kaydirigubbakcemile5 Herkesin istediği aslında doğal ve kavisli bi burun. bunu yapan da çok az doktor vardır sanırım. serhat tuncer bunlardan biri diye düşünüyorum. güle güle kullan muruncunu canım =) darısı başşımısa...

slm kızlar ben 15 gun sonra ameliyat olacağım kendisine bana destek veren tüm arkadaslara teşekkür ederim şans dileyin:)

sil baştan dualarımm seninle. İstediğin gibi bi buruna kavuşursun umarım :) 15 gün sonra mutluluğunu paylaşırsın bizimle artık. hihoyyyt Bu arada ameliyattan önce doktorun önerdiği veya senin yaptığın bakım vs. gibi bi şeyler var mı?

sil baştan,
Şimdiden geçmiş olsun, her safhasıyla istediğin gibi bir ameliyat geçirmen dileğiyle.

teşekkür ederim kızlar :) ben 5-6 doktora gittim sonra döndüm ilk gittiğim serhat beyde karar kıldım:) hep derler ya ilk akla gelen en doğrusudur diye umarım doğru seçimi yapmışımdır bugun 3. kez gittim 15 nısan tarihini belirledik bir an önce olup kurtulmak istiyorum... bigidi ameliyattan 4-5 gun önce tekrar gideceğim ozaman söyler herhalde ciltbakımı meselesini ben unuttum bugun sormayı ama genelde tüm doktorlar tavsiye ediyor ameliyat öncesi standart bir ciltbakımı yaptırmayı...

saol cnm ewet bencede darısı sizin başınıza=)) serhat beye guvenmekde cok cok haklısın.yazın ameliyat olmanın hiç bir sakıncası yok cnm merak etme. en azından bu işlere cok kafa yoran ben böle biliyorumsengözlerimebaksanab

Günaydın kızlarr.
paschar çok sevindim yazın bi sorun olmamasına çünkü hem okulum var hem de istanbula çok uzaktayım şuan. Hayallerim de uzak geliyo böyle olunca iyi ki varsınız. sizin yardımlarınızla biz de cesaretleniyoruz :içelim: silbaştan 12 günün kaldı çok çabuk geçecek her şey bu heyecan güzel olacak mıyım merakımızdan kaynaklanıyo aslında.. ama emin ol çok güzel olacak :) artık resimlerde şöyle mi poz versem yoksa böyle mi derdi olmayacak çünkü her açıdan güzel olcaksınız :))
bu arada serhat bey görüşme için ücret talep ediyor mu?

yok cnm ücret almıyo görüşme için hatta ben üç kez gittim hiçbirşey talep etmedi cok az doktor görüşmeden ücret alıyor...

Evet bazı doktorların ücret aldıklarını duymuştum o yüzden merak ettim canım teşekkür ederimm

INANILMAZ BIR DOKTOR BURUN ICIN KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM...BEN ISTANBUL CERRAHI HASTANESINDE HEM BURUN HEM GOGUS DIKLESTIRME HEM DE LIPOSACTION (KARIN,BEL VE GIDIK)AMELIYATI OLDUM...ERKEK KARDESIM DE BURNUNU YAPTIRDI AYNI ZAMANDA...ZATEN BUTUN FUTBOLCULAR,UNLULER MUAYENEHANESINDE...BURNUMU KIMSE ANLAMIYOR...ZATEN BERABER BELIRLIYORSUNUZ NASIL BIRSEY ISTEDIGINIZI...BASIMA GELEN TEK KOTU SEY GOGUSUMUN ALTINDA COK BELIRGIN BIR SKAR KALDI..O DA BENIM HATAM...HIC DIKKAT ETMEDIM...AMA GOGUSLERIMDEN DE COK MEMNUNUM....KISACASI O KADAR COK ARASTIRDIGIM DOKTORLAR ARASINDA IYI KI SERHAT HOCAYI SECMISIM...kaydirigubbakcemile3

ebrusenko herşeyi yaptırmışsın kendisine maşallah:) hepsini aynı gün mü oldun? ağrın oldu mu? ayrıca bir fotograf koyarsan en azından burunla ilgili cok yardımcı olursun...benım ameliyat gunum yaklaştıkça heyecan başlıyor...

ebrusenko herşeyi yaptırmışsın kendisine maşallah:) hepsini aynı gün mü oldun? ağrın oldu mu? ayrıca bir fotograf koyarsan en azından burunla ilgili cok yardımcı olursun...benım ameliyat gunum yaklaştıkça heyecan başlıyor...

evet ayni gun yaptirdim..deli cesareti aslinda:1shok:..ama bayagi zor uyandim hatta kalbim duracakti...usumekten nefes alamiyordum inanilmaz bir titremeyle uyandim..liposaction da vucudun icine kaynar su veriyorlarmis..yaglar da gidince vucut denge sorunu yasio dogal olarak...benden neredeyse 1 lt yag cikmis...ilk 3 gunum cok zor gecti..burun da da tampon oldugu icin nefes almakta cok zorlandim..bir de tamponlar cikarilirken...iyyy.kafamçokkarıştı..ama ne olursa olsun degdi...kimse anlamiyo burnumun yapildigini...burada desifre ettikten sonra taniyan cikarsa ancak...a.ssu an olsa yine yapardim hic dusunmeden ...ve yine soyluyorum inanilmaz iyi bir doktor..becerikli,nazik,anlayisli ve para delisi degil....yine bir sey yaptirmak istesem tek tercihimdir o....yine de karar sizlerin tabi...ben sadece tecrubelerimi aktardim yanlis anlasilmasin...

Eklentiler

• $yeniiii.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 70
sil bastan bu arada simdiden gecmis olsun canim...resimi ekledim...umarim biraz olsun rahatlarsin..sakin korkma...ben bircok seyi ayni anda yaptirdigim icin dayaniksizdim...sadece burun olsa bu kadar hassas olup aci cekmezdim..."2 ayakli aci "halinde geziyordum...ameliyatin ne zaman mutlaka bizi de bilgilendir..umarim her sey istedigin gibi olur tatlim...:Saruboceq:

ebrusenko cesaretinden dolayı kutluyorum seni. silbaştan ve bizim için de iyi bi cesaret örneği oldun :) burnun çok güzel maşallah çok doğal ve çok şirin görünüyo ya. :asigim: serhat beye gittiğinde nasıl bi tasarım yaptınız? kavisli olmasını mı istedin ya da istemediklerin nelerdi? yardımcı olursan çok sevinirimmm

Canım maşallah çok güzel olmuş,Serhat bey yuvarlak hat çalışıyor artık kesin anlamış oldum harikaa:)ama birde önden görebilme imkanımız olursa bizi çok mutlu edeceksin,litfen:)hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…