Merhaba paschar mutlu olduğuna çok sevindim siz mutlu olunca biz de rahatlıyoruz karar aşamasına biraz daha yaklaşıyoruz :) Resimlerini ben de çok merak ediyorum ama arkadaşlık sitelerinde dolaşma gibi bi durum varsa albümünü özelleştir ve arkadaş olarak eklediğin kişilere göster sadece.Diğer amaçlarla gelenler görmesinler. Umarım eklediğinde bize de haber verirsin. Serhat beyin yaptıgı burun tarzı gerçekten güzel sen de memnun olduguna göre nasıl bişi oldugunu hemen hemen tahmin edebiliyorum
Canım bi de karar verme aşaması nasıl oldu? sen revizyon ameliyatı olmuşsun geçmiş mesajlarına baktım da. Ben biçok doktor araştırıyorum istanbuldan ama her araştırdığımda fikrim değişiyo. şuan barış çakır ve serhat tuncer arasında takılıp kaldım. işte bu doktora ameliyat olmalıyımm diyebilme cesareti nası geldi size o kadar doktor arasından ?etkili olan şey yüzyüze konuşmanız mı oldu ya da resimlere bakarak mı oldu? barış çakırla görüştün mü hiç?
Mutlu sağlıklı günler diliyorum.
cnm benim bir arkadaşımın burnunu yapmış fakat biz kızın burnunu dogal sanıyoduk bi gun konuşurken estetikle ilgili bir konu acılınca bana neden sormuyosunuz benimde burnum estetik diyince şok olduk serhat tuncer yaptı dedi böle küçük haif kalkık hafif kavisliydi doktorunu cok övdu ki zaten görunen köy kılavuz istemez:) bu sitede bambamın burnuda cok guseldi. gittim görüştüm ve tarih aldım...benim bugun 10. gunum tabiki cok şiş.... onun dışında bi problem yok. ben bu sitede cok foto gördum ama öle ayılıp bayıldıgım bi burun görmedim acıkcası. belkide beklentilerim yüksek dir bilmiyorum=) walla serhat beyle görüşmede öle diger doktorlar gibi 3 5 saat sizle sohbet ediceni falan sanmayın o sadece istedginiz burun olurmu olmazmı nedenleriyle birlikte acıklar o kadar. zaten ne demişler; ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz=)...
slm kızlar ben 15 gun sonra ameliyat olacağım kendisine bana destek veren tüm arkadaslara teşekkür ederim şans dileyin:)
slm kızlar ben 15 gun sonra ameliyat olacağım kendisine bana destek veren tüm arkadaslara teşekkür ederim şans dileyin:)
Paschar bilgilendirdiğin içinn çokkk teşekkür ederimm benim de sitede en çok bambam'ın jizemuu'nun burunları çok hoşuma gitmişti. ikisinin ameliyatını da serhat bey yapmış. geçen gün doktor beye mail atmıştım mailime de cevap verdi gerçekten güveniyorum daha görüşmeden. Önce yazın ameliyat olabilir miyim bunu öğrenicem sonra gerisi gelir inş. kaydirigubbakcemile5 Herkesin istediği aslında doğal ve kavisli bi burun. bunu yapan da çok az doktor vardır sanırım. serhat tuncer bunlardan biri diye düşünüyorum. güle güle kullan muruncunu canım =) darısı başşımısa...
evet ayni gun yaptirdim..deli cesareti aslinda:1shok:..ama bayagi zor uyandim hatta kalbim duracakti...usumekten nefes alamiyordum inanilmaz bir titremeyle uyandim..liposaction da vucudun icine kaynar su veriyorlarmis..yaglar da gidince vucut denge sorunu yasio dogal olarak...benden neredeyse 1 lt yag cikmis...ilk 3 gunum cok zor gecti..burun da da tampon oldugu icin nefes almakta cok zorlandim..bir de tamponlar cikarilirken...iyyy.kafamçokkarıştı..ama ne olursa olsun degdi...kimse anlamiyo burnumun yapildigini...burada desifre ettikten sonra taniyan cikarsa ancak...a.ssu an olsa yine yapardim hic dusunmeden ...ve yine soyluyorum inanilmaz iyi bir doktor..becerikli,nazik,anlayisli ve para delisi degil....yine bir sey yaptirmak istesem tek tercihimdir o....yine de karar sizlerin tabi...ben sadece tecrubelerimi aktardim yanlis anlasilmasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?