Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babbam'cım çok tşk ederim..burnun çok hoş olmuş sanada çok yakışmış,benm bi arkadaş ta serhat bey e yaptırdı burnunu onunki de kavisli burun ucu da biraz kalkık ve yuvarlak onada o burun çok yakışmış ya valla çok kararsızım...

cnm tesekkur ederim begendigine sevindim karar vermek icin acele etme icine en cok sinen doktoru seciceksin sonucta bolca arastirma yap umarim gonlune gore diledigin gibi olur.

Merhaba bende 2 isim arasında kararsızım Naci Çelik ve Serhat Tuncer arasında. Aslında bu isimlerden yaptıranlar fotograf koysa?

Merhaba bende 2 isim arasında kararsızım Naci Çelik ve Serhat Tuncer arasında. Aslında bu isimlerden yaptıranlar fotograf koysa?

ellamaya benm profilimde resimler mevcut bakabilirsin listemde de eklisin umarim fikir verir

ellamaya benm profilimde resimler mevcut bakabilirsin listemde de eklisin umarim fikir verir

Şu mesaj hakkımı doldurur doldurmaz bakıcam tüm albümlere:) Sanki bana Serhat Bey in hastaları pek burda yok gibi geldi, diğer doktorları da araştırıyorum da onlar baya güncel çünkü

cnm tesekkur ederim begendigine sevindim karar vermek icin acele etme icine en cok sinen doktoru seciceksin sonucta bolca arastirma yap umarim gonlune gore diledigin gibi olur.

bambamcım ben cumrtesi serhat bey'e ameliyat oldum..bu 3.günüm muayanesine gittigimde yan profil fotomu çekti bende sola doğru çıkık kemik eğriliği ve et vardı..ben burnumun kavisli ve burun ucunun biraz yuvarlak ve kalkık olmasını istedim.sence nasıl mesaj sayımı daha yükseltemediğim için foto koyamıyorum iki kaşımın arası şiş bayağı sence inermi inincemi kavis belirginleşir ve burun ucu dikişimde zigzaz olmuş düz bi dikiş deil yanii..sen bu fotoma bak yorum yaz sonra yandan olanı koyucam cnm bu arada alçı ve tamponum cuma günü kısmetse çıkıcak..yanii burnumun asıl şekli bu olamaz deilmi:))

Şu mesaj hakkımı doldurur doldurmaz bakıcam tüm albümlere:) Sanki bana Serhat Bey in hastaları pek burda yok gibi geldi, diğer doktorları da araştırıyorum da onlar baya güncel çünkü

cnm haklisin bu ara pek Serhat Beyin hastalari pek yok KK da onceden birkac kisi daha vardi aslinda.

kalbin cnm cok cok gecmis olsun diyeyim once. kesinlikle burnunun son hali bu deil daha onunde aylar surecek bir iyilesme sureci var. acele etme endiselendirme kendini. kaslarin arasi gozler yanaklar hepsi sis oluyor basta aynen benm de o sekilde idi. tarif ettigin burun sekli benm de tarif ettigimdi Serhat Beye. Begendigim bir burun tipi yani Kavisi ilk basta cok belirgin gormeyebilirsin odemden. Ilk alciginin alindigi gun yani 2 haftanin sonunda bile hala sis olacak burnun. Tombuldu benm cok :) Profil fotona baktim hayatim daha sissin cok yeni 3. gun en sis gunlerden de birisidir en azindan benm oole idi. 2. gunden sonra acayip sistim 1. haftanin sonunda biraz biraz toparlamaya baslamisti ki en az 6 ay gerekior. sabretmek baslarda zor oluyor biliorm insan her aynaya baktiginda gecsin hadi diye dusunuor ama gercekten sonra bekledigine degecek ilk ayin sonunda iilesme hizlanior. Sunu da ekleyeyim dudak ustu burun alti olan kisim da sis ve sert oluyor basta ust dudagin hareketlerini tuaf bulabilirsin benm o sekildeydi baslarda birkac ay surdu oranin normale donmesi. Ayni sekilde burun ucu da en son oturan yerlerden biri. Burun ucundaki dikise gelince tam net hatirlamamakla berbaer benm de zigzagti die dusunuorm. Unutmusum onu nedense ama duz de deildi sanki. Zamaninda alindiginda zaten sorun olmamasi lazim. Ben hem cok beyazim hem de cildim cok hassas sorunludur benm belli deil iz. Cok fazla gerginlestirirsem anliorm yerini tabi de ama imkansiz baskasinin gormesi normalde. Iisalla icine sinen harika bir burun cikacak ortaya Resimlerini ekleyince haber ver bana cnm bekliyorum. Cok cok gecmis olsun terkar

Son düzenleme:
arkadaşlar alişanın eski sevgilisi seda önder in burnunu yapan kişi de serhat tuncer.. kız arkadaşım da ona yaptırdı burnunu nişantasındaymıs klinigi 7 bin e yapıyormus amelytlarını fakat aarkdşm indirimle 4.500 e yaptırdı ve inanılmaz güzel bir burna sahip ben muhammet dilber ve serhat tunceri dusunuyorum amelyt için....

babbam'cım merhaba nasılsın,yazdıkların için çok tşk ederim inan içimi çok rahatlattın:))resmimi ekledim albüm oluşturamıyorum henüz tam 2 ay oldu burnum daha kemiğin çökmesi zaman alırmış doktor eylül sonu yani 6 ayın dolunca tekrar göreyim dedi..sence nasıl görünüyor burnum cnm yorumunu beklicem kendine iyi bak tekrar çok tşkler

cnm rica ederim ne dmek profil resminden anlayabildigim kadari ile gayet hos ve yuzunle uyumlu duruor ben begendim mutlulukla kullan Her gecen gun daha da guzellesek emin ol. 6 aydan once zaten oturmaz benm 1 seneyi bulmustu. Album ekleyebildiginde eklersen fotolarini istersen gene yorumlariz tabi.

Kendisi kuzenimin eşi..Ama samimiyetimiz yok...Başarılı bir dr. olarak düşünüldüğüne memnun oldum onun adına.....

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm beğendiğini çok sevindim)şu mesaj hakkımı bi dolduyayım hemen bi albüm yapıcam..

Merhaba son zamanlardaki fiyatları nasıl acaba bir fikri olan var mı?

Baktığım burunlar oldukça iyi ama arkadaşlar eskisini görmeyince ne kadar iyi olduğunu doktorun bilmiyoruz ki belki sizin burnunuz zaten güzeldir sadece kemiğinizde çıkıntı vardır onu kesince çok güzel olmuşsunuzdur zaten..

Benim burnumun kemiğine hiç dokunulmasını istemem ama önü geniş.. Yani aslında burun ucu estetiği diye geçen bir estetik olmak istiyorum..Acaba iyi midir doktor bu konuda?

Ayrıca da bazı arkadaşları ekledim ama 10 dakikada 1 mesaj atabiliyormuşum o yüzden ekleme sebebimi söyleyemedim ama resminize bakmak istiyorum acaba bakabilir miyim?

siteye yeni üye oldum. foto.nızı ben de çok merak ediyorum lütfen yardımcı olun bana çok önemli bi karar vermem gerekiyor...

7 bin minimum ucreti cnm

teşekkürler cevap için ancak çok pahalıymış düşündüğüme göre..7 binlirayı gözden çıkarıyor olsaydım sanırım yakup avşara giderdim..

evet canım cok para gerçekten ama bu doktorlar da oldukca iyi doktorlar yakup avşarı gozde buyutmemek gerek çnkü reklamını fazla yaptı ama ıyı bı ornegını goremedım facebookta da sayfası var hastalarının burnunu goreblrsnz. begenmıorm o adamın yaptıgı burunları arkadasım ona oldu amelytını 12 bin verdi ..burnu hıc de hos olmadı fındık kadar ve cok cok bellı amelyt oldugu.. dogal burun yapanlar muhammet dilber ve hayati akbaş onların amelytları da 6 7 bin canım ben ıkısını dusunuyorm bakalm hangısıne olcam:) hayatı akbaş ceyda ateş ve seda üren in burnunu yaptı

Son düzenleme:

hiç duymamıştım adını ama örnekler güzel ceyda ateşinki çok doğal hatta..yeni bir doktor daha çıktı düşünecek sonunca vazgeçicem :))) sağol canım ama araştırayım şimdi hayati akbaşı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…