- Konu Sahibi irma
-
eski burnumun fotoğraflarınıda koydum eskiside yeniside mevcut ben 22.10.2009 tarihinde ameliyat oldum arkadaşlar resimlerin altına kaçıncı gün olduğunuda yazıyorum. şu anda hala şiş özellikle burnumun ucu çok şiş ama kavis çok güzel. ben memnunum bazıları özele memnun kalmadığını yazmış cvp yazamıyorum. tam olarak nasıl istediğnizi doktorunuza söyleyin benimkisi istediğim gb oldu. fiyat soran çok olmuş ben fiyat belirtmiyorum çünkü değişiyo burdada okursanız herkes farklı fiyatlar yazmış ama 3000-5000 arası diyeyim dediğim gibi serhat bey elinden geleni yapıyor yardımcı olucaktır dr araştıranlar mutlaka serhat beylede gidip görüşmeliler diyorum.
bu arada sil baştancım ben senin burnunuda çok merak ediyorum konuşmak istiyorum ama özelden msj yazamıyorum
sil baştancım benım burun ucu sorunlu onun için amleıyat oalcagım .. burun ucunda başarılı bır dr gördugum duydugum lkadarıyla ..sencede oylemi??? ve dedıgın gıbı 6. ayda bıle şişlıkler azda olsa oluyor benım vardı 9 ayda fılan oturur sabır işi bu işler ...
Bu Özelden mesaj yazamama olayı Çok kÖtÜ oldu ama yaa
serhat beyden başka bı dr daha vardı ondan vazgectım ... kesın serhat tuncere olcam.. calişiyorum ayarlamam lazım artık bakcaz.. kendıısıyle görüşemedım henuz..
eski burnumun fotoğraflarınıda koydum eskiside yeniside mevcut ben 22.10.2009 tarihinde ameliyat oldum arkadaşlar resimlerin altına kaçıncı gün olduğunuda yazıyorum. şu anda hala şiş özellikle burnumun ucu çok şiş ama kavis çok güzel. ben memnunum bazıları özele memnun kalmadığını yazmış cvp yazamıyorum. tam olarak nasıl istediğnizi doktorunuza söyleyin benimkisi istediğim gb oldu. fiyat soran çok olmuş ben fiyat belirtmiyorum çünkü değişiyo burdada okursanız herkes farklı fiyatlar yazmış ama 3000-5000 arası diyeyim dediğim gibi serhat bey elinden geleni yapıyor yardımcı olucaktır dr araştıranlar mutlaka serhat beylede gidip görüşmeliler diyorum.
cnm fotolarına baktım veeeeee burnuna bayıldımmmmmm=)) resmen ifaden degişmiş daha baby face olmuşsun...
arkdslar burun ucunda ıyımı serhat bey
yok daha vermedm ama dusunmuyorda deılm gorusp karr vercem yarn aslnda kafama yatan yakup bey ama dusunuyorum sen ne yaptın nedır gelısmeler sen neden doktorunu sıkayet etmdn anlmdmkı ben yaa bunu onun yanına bırkmasydn keske cevoo cok sınır oldum o kısıye[/QU
Canım ben doktoru dava edeceğim zaten. Sadece zamanı var..Burnumdaki hasarı rapor ettirdim..Korkunç. İlk ameliyatıymış heralde ..Benim de kafam karışık..Emre beye 21 ocakta muayene olacağım.. Bakalımm..
yakup avşara ameliyat olan arkadaşım var bana sorarsan olma yani yakup avşar mı serhat beymi dersen kesinlikle serhat bey olmalı tercihin benimle iletişime geçersen sana o arkadaşımın fotoğraflarınıda gönderebilirim
hadı hayırlısı canım dualrımz senınle cevoo emın ol o burnundan eser kalmıcak cok guzel olucak emre beyle konusunca bızede haberdar et hakkında en hayırlısı ınsallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?