- 6 Eylül 2011
- 291
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.021
kendisi nasıl bir doktor acaba fiyat aralığı nedir?
yani benim için sağlık ve doğallık çok önemli burun yüzde çok dikkat çeken bi yer
serdar beye ameliyat olan arkadaşlar,bana fikir verebilir misiniz? ne yapacağıma karar verememekten yoruldum resmen
benim burnum eğriydi ve ilk ameliyatımdan sonra eğrilik kaldı.serdar beyde kulaktan kıkırdak alıp yapabilceğini söyledi.. burun eğriliğim geçer mi geçmez mi
yeni sıkıntılar mı çıkar ,tekrar olmama değer mi hiç bilmiyorum
acaba memnun olan var mı ?benim burnum alçıdan ilk çıktıgında düz ve gayet iyiydi ama şişlikler inince olan olduyamukluk ortaya çıktı? serdar beye ameliyat olanlar da da böyle birşey yaşandı mı ?
yani benim için sağlık ve doğallık çok önemli burun yüzde çok dikkat çeken bi yer
arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim siteyi kullanamıyorum :) bende serdar beye ameliyat olmayı düşünüyorum burnumda hem et hem kemik var. deviasyon ameliyatlarınıda yapıyo u br bilginiz var mı ? birde ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını görebiliyormuyuz? şimdiden teşekkür ederim :)
çok teşekkür ediyorum:) ve hemen arkadaş eklemeye başlıyorum. muhtemelen haftaya da serdar beyle görüşmüş olurum izne çıkmadan.
ben foto koymadım ama bir iki arkadaşa dedim sanada diyeyim msnden canlı olarak görebilirsin burnumu ama sen serdar beyle yüzyüze görüşünce az çok kararını vermiş olursun
anlıyorum ya aslında kararımı verdim gibi tabi yüz yüze görüşmeden olmaz ama konuştuğum birçok insan memnun sıkıntıları yok. beni düşündüren havanın sıcak olması. yani olursam ağustos sonu ya da eylül başı olurum ama sıcakta terleyince alçı tutumuyo burun eğri oluyo falan dediler birde evin tadilat işleri var toz toprak bunlarında bana zararlı olacağını düşünüyorum. benm acele etmemin sebebide eylül sonu kpss ye hazırlanıcam yoğun bir tempoda olacağım için bir an önce olmak istiyorum bakalım serdar bey ne derse ne önerirse ona göre hareket edicem artık. siz hangi tarihte oldunuz ameliyatınızı?
tadilat olayını bilmiyorum ne derecede zararı olur ama terleyince burnundan ter falan akmıyor ki! yüzün çok terlemez hem ağustos sonunda havalar daha iyi olur sıcaklık biraz azalır. ben 24 eylülde ameliyat olmuştum. bir an önce ol derim ben. Şişliklerin olursa eylül sonuna inmiş olur.
yani evet bana da pek mantıklı gelmedi sıcaklık olayına kalırsa ekvatorda yaşayanlar hiç burun ameliyatı olmasın mantıklı değil bakalım serdar bey ne diyecek. o da 20 ağustosa kadar yokmuş yine her türlü ağustos sonuna kalıyor benim ameliyatım. sabırsızlanıyorum valla :)
sen kafanda ameliyat olmaya karar verimişsin bence. mümkün olduğunca çabuk olup kurtul derim benyoksa her kafadan bir ses çıkıyor
canım bence serdar beyle yüzyüze görüş aklına takılanları sorar en azından kararsız kalmazsın bence resimlerde gösteriyo zaten ne kadar doğal burun yaptığını sende görürsün bu arada msnden bi ara benide görürsün biraz daha fikir edinirsin ama dediğim gibi yüzyüze görüşmeden karar verme
canım genellikle en geç 2 hafta sonraya veriyor. Bana 1 hafta sonrasına vermişti. Sonra ben değiştirdim 10 gün sonraya çekmiştim.
kızlar çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. inşallah bende sizin gibi iyi sonuç alırım :)
anlıyorum ya aslında kararımı verdim gibi tabi yüz yüze görüşmeden olmaz ama konuştuğum birçok insan memnun sıkıntıları yok. beni düşündüren havanın sıcak olması. yani olursam ağustos sonu ya da eylül başı olurum ama sıcakta terleyince alçı tutumuyo burun eğri oluyo falan dediler birde evin tadilat işleri var toz toprak bunlarında bana zararlı olacağını düşünüyorum. benm acele etmemin sebebide eylül sonu kpss ye hazırlanıcam yoğun bir tempoda olacağım için bir an önce olmak istiyorum bakalım serdar bey ne derse ne önerirse ona göre hareket edicem artık. siz hangi tarihte oldunuz ameliyatınızı?
canım ben geçen sene 18 kasımda oldum sıcakta alçı tutup tutmadığını serdar beye sor yani aklında ne varsa sor ona kpss sınavından sonraya ameliyatını olsan daha iyi olur aslında yani ağrı olcağından falan değil daha rahat olur senn için bu arada serdar beyin izin durumu varmış bende kontrole gitcektim arayıp öğrencem ona göre gitcem sende arar öncesinde mutlaka
canım ben geçen sene 18 kasımda oldum sıcakta alçı tutup tutmadığını serdar beye sor yani aklında ne varsa sor ona kpss sınavından sonraya ameliyatını olsan daha iyi olur aslında yani ağrı olcağından falan değil daha rahat olur senn için bu arada serdar beyin izin durumu varmış bende kontrole gitcektim arayıp öğrencem ona göre gitcem sende arar öncesinde mutlaka