Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yani benim için sağlık ve doğallık çok önemli burun yüzde çok dikkat çeken bi yer

evet doğal olmasını istediğim için bende serdar beyi seçtim yüzüme yakışan güzel bi burun yaptı zaten herkesin yüzüne yakışan doğal bi burun yapıyo canım sana şuan tek diyeceğim yüzyüze görüş bence o zaman kararını vermiş olursun

canım sen benim ameliyatımı tarif ediyorsun,ne yaptın acaba hala ameliyat olmadın mı oldun mu? bende ankarada birini arıyorum revizyonda ama 100 sayfalık konu var,okuyamadım hepsini....

yani benim için sağlık ve doğallık çok önemli burun yüzde çok dikkat çeken bi yer

arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim siteyi kullanamıyorum :) bende serdar beye ameliyat olmayı düşünüyorum burnumda hem et hem kemik var. deviasyon ameliyatlarınıda yapıyo u br bilginiz var mı ? birde ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını görebiliyormuyuz? şimdiden teşekkür ederim :)

evet deviasyon ameliyatları da yapıyor. arkadaş olarak eklediğin herkesin fotolarını rahatlıkla görebilirsin.

çok teşekkür ediyorum:) ve hemen arkadaş eklemeye başlıyorum. muhtemelen haftaya da serdar beyle görüşmüş olurum izne çıkmadan.

çok teşekkür ediyorum:) ve hemen arkadaş eklemeye başlıyorum. muhtemelen haftaya da serdar beyle görüşmüş olurum izne çıkmadan.

ben foto koymadım ama bir iki arkadaşa dedim sanada diyeyim msnden canlı olarak görebilirsin burnumu ama sen serdar beyle yüzyüze görüşünce az çok kararını vermiş olursun

ben foto koymadım ama bir iki arkadaşa dedim sanada diyeyim msnden canlı olarak görebilirsin burnumu ama sen serdar beyle yüzyüze görüşünce az çok kararını vermiş olursun

anlıyorum ya aslında kararımı verdim gibi tabi yüz yüze görüşmeden olmaz ama konuştuğum birçok insan memnun sıkıntıları yok. beni düşündüren havanın sıcak olması. yani olursam ağustos sonu ya da eylül başı olurum ama sıcakta terleyince alçı tutumuyo burun eğri oluyo falan dediler birde evin tadilat işleri var toz toprak bunlarında bana zararlı olacağını düşünüyorum. benm acele etmemin sebebide eylül sonu kpss ye hazırlanıcam yoğun bir tempoda olacağım için bir an önce olmak istiyorum bakalım serdar bey ne derse ne önerirse ona göre hareket edicem artık. siz hangi tarihte oldunuz ameliyatınızı?

tadilat olayını bilmiyorum ne derecede zararı olur ama terleyince burnundan ter falan akmıyor ki! yüzün çok terlemez hem ağustos sonunda havalar daha iyi olur sıcaklık biraz azalır. ben 24 eylülde ameliyat olmuştum. bir an önce ol derim ben. Şişliklerin olursa eylül sonuna inmiş olur.

yani evet bana da pek mantıklı gelmedi sıcaklık olayına kalırsa ekvatorda yaşayanlar hiç burun ameliyatı olmasın mantıklı değil bakalım serdar bey ne diyecek. o da 20 ağustosa kadar yokmuş yine her türlü ağustos sonuna kalıyor benim ameliyatım. sabırsızlanıyorum valla :)

sen kafanda ameliyat olmaya karar verimişsin bence. mümkün olduğunca çabuk olup kurtul derim ben yoksa her kafadan bir ses çıkıyor

canım genellikle en geç 2 hafta sonraya veriyor. Bana 1 hafta sonrasına vermişti. Sonra ben değiştirdim 10 gün sonraya çekmiştim.

kızlar çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. inşallah bende sizin gibi iyi sonuç alırım :)

canım ben geçen sene 18 kasımda oldum sıcakta alçı tutup tutmadığını serdar beye sor yani aklında ne varsa sor ona kpss sınavından sonraya ameliyatını olsan daha iyi olur aslında yani ağrı olcağından falan değil daha rahat olur senn için bu arada serdar beyin izin durumu varmış bende kontrole gitcektim arayıp öğrencem ona göre gitcem sende arar öncesinde mutlaka

Ya kızlar ben ameliyat olalı yaklaşık 4 ay oldu. Burnumun sağ tarafında, kaşımın başladığı yere yakın bir yerde, misket gibi yuvarlak, küçük bir çıkıntı var. Bir buçuk ay önce belirdi bu çıkıntı. Masajla falan dağılır diye düşündüm, ama öyle olmadı. Ödem gibi masajla yumuşayan bir doku değil, bildiğimiz kemik gibi sert. Ayrıca burun ucumun hafif üstünde sivilce gibi bir çıkıntı var. Bu çıkıntı burnumun üstündeki kemiğimsi çıkıntı gibi değil, yumuşak. Ama kesinlikle dağılmıyo. Aynı zamanda belirdiler ve hala geçmediler. Moralim o kadar bozuk ki. Burnumun ucu düşük duruyo, burun sırtındaki çıkıntı yüzünden kemikli gibi bir profilim var. Sinirlerim allak bullak oldu. İstanbul'da olduğum için kontrole gidemiyorum. Arasam telefonda derdimi anlatamam Serdar Bey'e. Kontrole gelmemi ister kendisi, ama şu an için işlerimden dolayı gidemem. Açıkçası beni tatmin edecek bir konuşma yapacağını da sanmıyorum. O çıkıntıların ödem olduğunu, bu süreçte bu gibi durumların normal olduğunu söyler büyük ihtimalle. Ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Hele ki burada, yaşadığım duruma benzer durumlarla karşılaşan insanların "bende de vardı o tarz bir çıkıntı, bilmem kaç ay oldu hala geçmedi, bu durum yüzünden revizyon oldum." ve benzeri yorumlarını okuyunca iyice umutsuzluğa kapıldım. Ne yapacağımı bilmiyorum...

ay çok kararsız kaldım. ama uyuyamıyorum artık geceleri nefes alamıyorum olsun bitsin istiyorum kafayı takıtım çünkü :) evet 20 ağustosa kadar yok el mahkum beklicez. burdan gördüğüm bir kaç yorumda rastladım burun ucunda ödem falan diyorlar sizde de oldu mu böyle bişey o durum düşündürdü açıkçası yine kafam çorba oldu :S

ay çok kararsız kaldım. ama uyuyamıyorum artık geceleri nefes alamıyorum olsun bitsin istiyorum kafayı takıtım çünkü :) evet 20 ağustosa kadar yok el mahkum beklicez. burdan gördüğüm bir kaç yorumda rastladım burun ucunda ödem falan diyorlar sizde de oldu mu böyle bişey o durum düşündürdü açıkçası yine kafam çorba oldu :S

kararsız kaldım yine. ama nefes alamıyorum artık geceleri bide taktım kafaya olcamda olcam diye :) evet 20 ağustosa kadar yok el mahkum beklicez.bide burda bir kaç kişi ameliyattan sonra burnumun ucunda ödem oldu falan demişler. sizdede oldumu böyle bişey o durumda açıkçası düşündürdü beni :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…