Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Fatihim yazdiklarini okumak beni cok rahatlatti gercekten, insanin rahatlatilmaya ne kadar ihtiyaci oluyomus bu donemde. Bi sey sorcam, ameliyatin kapali teknikti di mi?

Evet tatlım kapalı teknik benimki, normalde hiç dikiş izim olmayacaktı ama hocam buruna göre burun deliklerini de küçültüyor gerek görürse, benim büyük bir burun ve dolayısıyla büyük burun deliklerim vardı tatlım, onları küçülttü buruna göre, bu yüzden iki yanda dikiş izi var o kadar... =)

Çok şükür tatlım... Haklısınız vallahi, gerçekten çok özür dilerim hepinizden ve çok teşekkür ederim tüm güzel dilekleriniz ve dualarınız için...

Tatlım benim ikinci ameliyatım bu, ama ilk burun ameliyatım, ilkinde çikolata kisti aldırmıştım, gerçekten korkuyor insan ilk girerken ama anestezi uzmanı gerçekten çok yakın ve rahatlatıcı davranıyor, tahlillerini yaptırıyorsun, kullandığın ilaç varsa onları söylüyorsun, gerisini onlara bırakıyorsun, her şey uyuyana kadar gerçekten de ama en azından kendi adıma söyleyebilirim ki, iki ameliyatımda da anestezi uzmanlarım çok tatlıydılar ve ben de hiçbir sorun çıkmadı çok şükür... =)

canm 2.amelyt olduğu içn mi fiyatı brz yüksek 4.5 5 bn cvarnda diye blydum gerçi sen 5 bn e olmuşsn ama nrmalde 6 ymış. cannın en çok yandığı nokta ne oldu bide özgecm bnm cnm brz tatlıda iğne görmeye tahammül edemyordum eskden şimdi brz daha aştım kendimi ama daa tam olark yenmş değilim fobimi:KK70:

Fatihim yarın karşılaşmamız biraz ozr olur bence ben hastanede olucam çünkü o saatlerde; belki senin kontrolün olduğu başka bir gün Serdar hocanın yerinde karşılaşırız.Seninde alçın çıkacak yarın inşallah çok güzel olmuş olacak

Ozgecim muhtemelen benim de o dikisler olcak, cunku benim de burnum ve delikleri buyuk.. Ama hic iz kalmiyomus zamanla, sadece doktorun ve senin anlayabilecegin ince izlere donusuyomus, kimse farketmiyomus. Benimki de kapali teknik olcak, sana sorduktan sonra konustum. Serdar bey, eger ilk ameliyatsa, bir revizyon degilse mutlaka kapali yapiyomus, bu da iyilesme sureci icin cok iyi bi sey. Fotograflarini gormek icin sabirsizlaniyorum :)) bu arada nasilsin, agrin falan var mi?

Fatihim nerdesin ya yarın ameliyatım var ama ben regl oldum yaaaa.Vardı daha günü anlamadım, ne yapcam şimdi ameliyata çamaşırla girmene izin veriyolar mı acaba

Fatihim nerdesin ya yarın ameliyatım var ama ben regl oldum yaaaa.Vardı daha günü anlamadım, ne yapcam şimdi ameliyata çamaşırla girmene izin veriyolar mı acaba

İnşallah canım hepimizin istediği gibi olacak her şey... =) :nazar:
Tatlım sadece iç çamaşırınla giriyorsun zaten, altında duruyor yani ama bi hocamı ara istersen bilgisi olsun...
Bu arada tam olarak kaçta ameliyatın, yarın sadece sen mi varmışsın?? Tüm dualarım seninle canımm... =)

Son düzenleme:
canm 2.amelyt olduğu içn mi fiyatı brz yüksek 4.5 5 bn cvarnda diye blydum gerçi sen 5 bn e olmuşsn ama nrmalde 6 ymış. cannın en çok yandığı nokta ne oldu bide özgecm bnm cnm brz tatlıda iğne görmeye tahammül edemyordum eskden şimdi brz daha aştım kendimi ama daa tam olark yenmş değilim fobimi:KK70:

Tatlım benim ikinci burun ameliyatım değil, ilk burun ameliyatım... Fiyat herkese aynı mı yoksa farklı mı yarın onu da sorarım istersen, zaten fiyat soracaktım senin için...
Gerçekten hiç canım yanmadı desem yeridir, hemşirelerin elleri çok hafifti, doktorum desen zaten harika, ağrım felan da olmadı ki ağrı kesici vuruyorlar... İnan hiç canım acımıyor iğneden... Benim canım hiç yanmadı vallahi... =)

Ozgecim muhtemelen benim de o dikisler olcak, cunku benim de burnum ve delikleri buyuk.. Ama hic iz kalmiyomus zamanla, sadece doktorun ve senin anlayabilecegin ince izlere donusuyomus, kimse farketmiyomus. Benimki de kapali teknik olcak, sana sorduktan sonra konustum. Serdar bey, eger ilk ameliyatsa, bir revizyon degilse mutlaka kapali yapiyomus, bu da iyilesme sureci icin cok iyi bi sey. Fotograflarini gormek icin sabirsizlaniyorum :)) bu arada nasilsin, agrin falan var mi?

Evet tatlım bana da aynen öyle söylemişti hocam, ben çok memnunum vallahi...
Hiiiçç ağrım yok canımm sadece tatlı tatlı burnumun içi de dışı da kaşınıyor, alçı var ya... =)
Ben de bi tane burun fotoğrafımı koysam mı diyorum ama nasıl koyacağımı henüz bulamadım... =)

Tatlım benim ikinci burun ameliyatım değil, ilk burun ameliyatım... Fiyat herkese aynı mı yoksa farklı mı yarın onu da sorarım istersen, zaten fiyat soracaktım senin için...
Gerçekten hiç canım yanmadı desem yeridir, hemşirelerin elleri çok hafifti, doktorum desen zaten harika, ağrım felan da olmadı ki ağrı kesici vuruyorlar... İnan hiç canım acımıyor iğneden... Benim canım hiç yanmadı vallahi... =)

teşekürler canım bilgilendrdiğin için ailem bu ameliyata pek sck bakmadığı içn para konusunda skntm var kendi imkaanlarmla olcam ögrenci olduğum içn bya zr olck ama kfya koydum bakalım hayrlsı olr inş :)

teşekürler canım bilgilendrdiğin için ailem bu ameliyata pek sck bakmadığı içn para konusunda skntm var kendi imkaanlarmla olcam ögrenci olduğum içn bya zr olck ama kfya koydum bakalım hayrlsı olr inş :)

Yaaa... =(
Hayırlısı olsun tatlım benim, inşallah her şey gönlünce olsun... =)

Kızlar albüme eski burnumun ve yeni burnumun 3.gününün fotoğrafını koydum alçılı ve dikişli tabii, bakmak isteyen olursa bilginizeee... =)

Tabii ki görebilirsin tatlım, ilk seninle konuşmuştum Serdar Hocamı... =)
Ama sadece bunum var albümde... =)

Öncelikle teşekkür ederim.. ya kafamı sayfaları okuya okuya okadar karıştırdım,o kadar insanla konuştum ki bu burun olayını,serdar beyi senle konuştuk mu cidden hatırlayamadım hiç ya:) burnunun üstünde alçı olmasına rağmen çok düzgün bir şekli olmuş gibi duruyor. geçmiş olsun. :KK3:

İnşallah canım hepimizin istediği gibi olacak her şey... =) :nazar:
Tatlım sadece iç çamaşırınla giriyorsun zaten, altında duruyor yani ama bi hocamı ara istersen bilgisi olsun...
Bu arada tam olarak kaçta ameliyatın, yarın sadece sen mi varmışsın?? Tüm dualarım seninle canımm... =)

Aradim cnm hocayi sorun yok dedi. Benim ameliyat saat 5 te ama 4 de hastanede olcam

Öncelikle teşekkür ederim.. ya kafamı sayfaları okuya okuya okadar karıştırdım,o kadar insanla konuştum ki bu burun olayını,serdar beyi senle konuştuk mu cidden hatırlayamadım hiç ya:) burnunun üstünde alçı olmasına rağmen çok düzgün bir şekli olmuş gibi duruyor. geçmiş olsun. :KK3:

Konuştuk tatlım, bir nevi senin sayende vallahi... Teşekkür ederim... =)
Teşekkür ederim canım benim, sen ne yaptın revizyonu??

X