Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

az önce doktorumla konuştum, yarın gün belirliycez. ben de muhtemelen 28'i haftasonu ya da bi sonraki haftasonuna denk getirmeye çalışıcam. çok az zaman var yaa, resmen gerildim :KK43: neyse, doktor biraz sakinleştirdi beni, 1 hafta sonra da işe dönebileceğimi söyledi. atelle işe gitmek sana sorun olmayacaksa, kendini yormamak kaydıyla işe gidebilirsin dedi. tabi atel çıktıktan 2 hafta sonra tekrar ankaraya gitmem gerekecek kontrole. sonrasında da ayda bir gitmeye çalışırım kontrollerime. ama dedi ki, ben plastik cerrah olduğum için sadece istirahat yazabiliyorum, ssk'nın şirketinize maaş ödemesi yapması için gereken "iş görememezlik raporu"nu ben veremiyorum dedi. onu ancak bi kbb'cı ameliyat yaptığında verebiliyo yasal olarak dedi. bu durumda onun yazdığı raporun 3 günü geçerli olacak. raporlu olacağım ve haftaiçine denk gelen diğer 2 gün içinse işyeri insiyatifi gerekli ya da yıllık iznimden yiyecek... neyse, uydurucaz bi şekilde.

seni sürekli takip ediyor olucam :KK66:

Hayırlı olsun cnm eğer 28'inde olursan 2 gün arayla olmuş olacağız inşallah hepimizin istediği gibi olur

Gece uyuyamam di mi?
Sence bilgisayarı götüreyim mi yanımda, canımın sıkılabilecek zamanı olur mu? =D
İnternet varsa dizi felan izlerim... =D

Kızlaaar, en kısa zamanda görüşmek üzere, gelişmeleri anlatıcam, bana şans dileyin ve dua edin... Görüşürüüüüzzz... =)

Kızlaaar, en kısa zamanda görüşmek üzere, gelişmeleri anlatıcam, bana şans dileyin ve dua edin... Görüşürüüüüzzz... =)

tatlım mesajıı yeni gördüm evet gece uyuyamıyosn maalesef kanaman olcak ama hemşireler ilgileniyo sıkılmazsın orda tv var zaten odanda rahat edersin çok temiz rahat hadi bakalım hayırlısıyla seni bekliyoruz:)

bnmde aklıma kötü şeyler gelmiyo değil keşke bi şekilde ulaşablsek çk merk etmye başladım

ben burun ucu ameliyatı için konuşmak istiyorum kendisiyle bu konuda ilgilenenler varsa sizide bilgilendirirm=)

X