- 16 Aralık 2015
- 23
- 40
- 57
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.041
Merhaba arladaşlar yorumları okudukça beni ve zarar görmüş diğer arkadaşları anlamadığınızı anladım. Benim serdar öztürk burnumu yamulttu. Sağ taraftan bir parça fazla alarak sinire dokunmuş. Sağ kanat yukarı bir santim çekti. Gözümle burun kanadı arasında bir çekme mevcut. Gözümü aşağı doğru çekiyor ve ağrı oluyor. Tekrar başka doktora ameliyat oldum fakat çare bulamadım.ne yazık ki düzelmedi. Çok üzgün ve mutsuzum. Depresyona girdim. Hem görüntü olarak hem de sağlık olarak burnum çok kötü. Doktor onun ne yaptığını bile anlayamadı ve çare bulamadı. Görmemi bile etkiliyor. Şimdi söyleyin bana ben ne yapayım. Bazı şeyler o kadar kolay olmuyor dediğiniz gibi. Siz hala burada serdar öztürkü övüp duruyosunuz.
Daha önceki bir yorumda birisi biz memnunuz zarar gören bu foruma girenin 10 kişi civarında olduğunu ve bunun önemli olmadığını söylüyordu. Bakın sizde hiç Allah korkusu yok mu hiç mi vicdanınz yok ya da insanlara olan saygınız. Allahım diyorum nasıl birer yaratıksınız. zaten buraya girerek sizlere inanarak gittim kendisine. Bir kişiye bile böyle bir zarar verilse ben utanırım o insandan ve hala övüp reklam yapmam. Bu yorumları yapıp zarar gördüğümüz halde bizlere inanmayıp bir de laf atıp 10 kişiyi değersiz kılanlar Allah öyle bir ceza versin ki size önce bir canlının da çok önemli olduğunu öğrenin hem de siz bizden beter olun. Bu yorumunuz bana çok koydu. Allaha havale ediyorum sizin gibileri.
Daha önceki bir yorumda birisi biz memnunuz zarar gören bu foruma girenin 10 kişi civarında olduğunu ve bunun önemli olmadığını söylüyordu. Bakın sizde hiç Allah korkusu yok mu hiç mi vicdanınz yok ya da insanlara olan saygınız. Allahım diyorum nasıl birer yaratıksınız. zaten buraya girerek sizlere inanarak gittim kendisine. Bir kişiye bile böyle bir zarar verilse ben utanırım o insandan ve hala övüp reklam yapmam. Bu yorumları yapıp zarar gördüğümüz halde bizlere inanmayıp bir de laf atıp 10 kişiyi değersiz kılanlar Allah öyle bir ceza versin ki size önce bir canlının da çok önemli olduğunu öğrenin hem de siz bizden beter olun. Bu yorumunuz bana çok koydu. Allaha havale ediyorum sizin gibileri.